Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Tonje oppsummerer Nordisk

Av Tonje Brogeland

Hei Snorre,

Tusen takk for gratulasjonen!

Mesterskapet gikk uten noen problemer og både hotell og spillelokaler var veldig bra.
Tone og jeg sitter igjen med en følelse at vi har spilt greit. Systemet satt og det var ingen missforståelser som gjorde at vi hadde stygge spill.Tone glemte systemet en gang- og det ble dyrt. Det er vel heller det å vurdere kortene rett som vi trenger erfaring med. Hvilke kort er verdt en melding til? Dette er noe vi kommer til å øve på videre frem mot EM i Tromsø hvor vi stiller med samme lag. Tone og jeg skal også spille NM damepar.

Vi spilte alle kampene, og det gikk greit. Det hadde vært veldig lite spilling dersom det hadde vært et tredjepar som reiste, så jeg synes NBF løste problemet veldig bra med å sende Kristine. Den vanskeligste kampen hvor vi alle begynte å bli trøtte var kvledskampen mot Sverige. Her var det nok iallefall min kondis som fikk kjent det, og vi gikk på et stor tap. Hadde vi klart uavgjort i den kampen, hadde sølvet vært vårt. En skikkelig dårlig kamp tålte vi altså ikke, selv om vi mot de dårligste lagene (Island og Færøyene) tok mer enn både Danmark og Sverige klarte.

Kristine som Playing Captain fungerte veldig bra. Det ga oss andre en trygghet i at vi kunne si fra oss en kamp, noe som ikke skjedde. Hun jobbet hard for at vi skulle fungerte og hadde møter med oss før og etter kampene. Hun hadde også møter med "Hjemmeværende Kaptein" Tormod.

Det åpne laget var flinke til å gå igjennom spill med oss, og vi var mye sammen med hverandre. Det fungerte flott, og vi var samlet som nasjon når vi var ute og spiste.

Nå er det nytt BIN blad som står for tur, før vi reiser nordover for å ta stikk.

Ha en god sommer Snorre!

mvh Tonje

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.