Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Gunn Tove oppsummerer egen innsats

Av Gunn Tove Vist

Hei :)

Her kommer noen kommentarer fra Stine og meg.

Vi kan vel ikke si at vi er fornøyd med plasseringen, men vi er stort sett fornøyd med egen spilling. Vi hadde bare en dårlig kamp. Det var den første kampen mot Sverige som ble spilt sent fredag kveld. Jeg slet med hodepine og dårlig form, særlig denne kampen. Det sier seg selv at det er vanskelig å ta igjen når en får bare 2,4VP mot en av de argeste konkurrentene.

Spilte ok i andre kamp mot Danmark, men fikk grisebank av aggressive damer. De 6 andre kampene var gode kamper :) Vi er fornøyd med at vi ikke lot oss knekke etter en dårlig kamp mot svenskene. Er også veldig fornøyd med at vi klarte å score stort de 4 kampene mot de dårligste lagene.

Vi kommer til å jobbe videre med fast BBO-spilling en gang i uka i tillegg til divisjon og enkelte live turneringer. Vi må jobbe med å spille bra selv når vi er slitne. Vi må også jobbe med å være stabil over lang tid.

Sølvet kunne hver enkelt på laget ha fikset med å rette opp et spill eller to, men gullet var det langt frem til. Danskene har en annen økonomi og har satset hardt på de 3 parene som skal spille VM senere i år.
Det er synd at NBF ikke har penger til å sende 6 spillere, men man må gjøre det beste ut av situasjonen. I og med at Finland trakk laget sitt ble ikke programmet så tøft som det så ut som. Heldigvis for oss, men det var veldig betryggende å ha med Kristine som kaptein om uhellet skulle være ute.

Stemningen i laget var god. Selvfølgelig var det ingen jubel etter den første Sverigekampen, men vi reiste kjerringa og tok dem neste gang vi møttes. Oppholdet og Færøyene var fantastisk. Fint hotell med gode senger, dyner og puter. Personlig vekkesau utenfor vinduet hadde vi også :) Vi har en plan om å tilbake til Færøyene i 2027 for å hente hjem gullet :)

Neste store oppgave for Stine og meg er EM damelag i Tromsø. Også der skal vi spille på lag med Tone og Tonje så det gleder vi oss masse til.

Mvh Gunn Tove

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.