Intervjuer fra tidligere

Jeg synes det er viktig å ta vare på ting som skrives. Derfor har jeg samlet noen av intervjuene jeg har laget opp igjennom årene og samlet dem her. Noen av dem er fra flere år tilbake. I TAGS til høyre vil du greit kunne finne igjen denne siden. Siden vil bli oppdatert


INTERVUER MED NORSKE PERSONLIGHETERINTERVJU MED GEIR HELGEMO

INTERVJU MED ROAR VOLLINTERVJU MED LEIF ERIK STABELL

INTERVJU MED ULF TUNDAL

INTERVJU MED TOMMY SANDSMARK

INTERVJU MED REIDAR LIEN

INTERVJU MED HARALD SKJÆRAN

INTERVJU MED MARIANNE HARDING

INTERVJU MED JAN OLAV RØSSENG

INTERVJU MED JAN AASEN

Gunn og Ida vant på Lindesnes

Vi husker alle at det ble rabalder da Tormod Røren tok ut Gunn Helness og Ida Wennevold på damelandslaget. Rett etterpå vant de Olrudpåsken lag og tror du ikke de vant hovedturneringa under samlinga i helga også . Siv - Sølvi på tredje og Marianne . Ann Karin på femte. Dette lover bra, jenter!!

Fint at Boye og Espen leverer bra resultater. Det har vært litt usikkert om hvem som blir Boye sin makker i EM, men jeg har blitt lovet å få svaret på det i løpet av pinsa. Uansett hva de kommer fram til, vil vi stille med et sterkt lag i åpen klasse også.

RESULTATER

Resultater Landslagssamling

etter første dag. Damene viser at formen er på vei, mens kaninen og Klukken har gått i sykkelbrudd, bakfra. Det er akkurat som jeg pleier å gjøre i mine ritt og fordelen med dem er at de holder helt inn til mål!!

TIPPER RESULTATENE BLIR OPPDATERT HER

men de sleit visst med RUTER.


Etter første dag er dette stillingen: