"Tormod hadde fortjent flere deltakere!"

 

I pinsa er det den siste landslagssamlinga før EM i Kroatia. Der er hele damelandslaget ( Ida Wennevold - Gunn Kari Helness, Marianne Harding - Ann Karin Fuglestad og Siv Thoresen - Sølvi Remen) og halve laget i åpent. (Boye Brogeland - Espen Lindqvist og Terje Lie).                      Tormod får skryt av Boye Brogeland

Jeg snakka med Boye i ettermiddag og han kan ikke få skrytt nok av opplegget. Alt er organisert på en flott måte. Både det som gjelder selve bridgen og det som gjelder forholdene rundt. "Stemningen er upåklagelig her i Lindesnes. Vi bygger lagånd og vi sveiser oss sammen, " sier Boye. "Det er alt for få par som stiller til start og der må dere i Agder ta selvkritikk på. Opplegget fra Tormod sin side ville vært midt i blinken for spillere på alle nivåer. I går kveld (fredag) var det et glimrende foredrag av Johan Remmen Evensen. Gratis og åpent for alle. Han viste oss mange øvelser som går på samhandling og samarbeid. Virkelig noe langt fler burde fått med seg"

Samlinga startet på torsdag kveld med 16 spill, fulgt av spillgjennomgang. På fredag var det 32 spill på dagtid, før det nevnte foredraget meg verdensrekordholderen i skiflyging. I dag (lørdag) og søndag spilles hovedturneringa, men 14 par er selvsagt alt for dårlig.

Boye har også bare lovord å komme med til Gaute og Lindesnes Havhotell.De sliter litt med regnskapet, men etter 35 spill (av 96) var det dobbelt damelandslag i teter. Gunn og Ida foran Siv og Sølvi. Resultater kommer.Johan Remen Evensen var glimrende inspirator på fredag kveld

 

Juniorene vinner i Finland

I sommer skal våre beste unge jenter og gutter til VM for å sanke medaljer. Som jeg har sagt før tror jeg det er for tidlig for jentene, men når det gjelder U25-laget har jeg STORE forhåpninger. I FInland stiller vi ikke med laget som skal vinne Junior-VM, men de nest yngste ruler så langt. En klar seier i fredagens lagturnering lover godt for framtiden. Det er andre inviterte lag. Espen Flått og Christian Bakke vant Butleren med 1,80, men Joakim Sæther og Marcus Scheie kom på 5.plass med nesten +1.00.

På lørdag og søndag fortsetter ferstivalen med par og lag.

HER ER HJEMMESIDA ,

HER ER RESULTATER FOR LAG
 

HER ER BUTLER