Luringen litt irritert på meg

fordi han mener det er bare fokus på damene og åpen klasse i EM. "Jeg er ikke sint på deg, Snurr, bare skuffet!".

Vi stiller også lag i Veteran (Roald og Helge Mæsel, Peter Marstrander - Rune Andersen, Tor Bakke - Arve Farstad). Her er det 26 lag med og kikker du på startlista, er det nesten som å se fra åpen klasse for noe tid tilbake. Det deles inn i to pulje a 13 lag som spiller alle-mot-alle. De fem beste fra hver pulje går til A-sluttspill, mens resten går til oppsamlingsheat. Målet må absolutt være å komme til A.


Roald "luringen"  Mæsel, norsk landslagsspiller i bridge

Et spill fra Skien

 og det er Steffen Fredrik Simonsen som skryter av makker Ronny Jørstad.

Hei Snurr og takk for gratulasjon. Det var som vanlig ikke mange progressive skviser etc, men på spill 20 var makker god. Ikke meldte han inn i syd over 1kl-p-1hj og Erik Dahl kom i 1NT.


Ruter ut til knekt og konge.Kløver til damen som stod (!) og ny kløver til 10 og min knekt. Smithsignalene var i orden, så vi cashet ruteren før jeg spilte spar fra nord til dame og ess. Mer spar fra spillefører til Jørstad sin konge. Han fortsatte med en liten hjerter til mitt ess og jeg spilte enda en hjerter til Ronny sin konge før han puttet Dahl inn i spar . Vi fikk de to siste når spillefører måtte avslutte med kløver fra K8 til E9. Tre beit. Småpent dette vel?
 
Mvh Steffen