Tredjeplass til Tor og Geir i Copenhagen Invitational

40 av verdens beste spillere har i helga spilt invitasjonsturnering i København, En stund var det dobbelt norsk, men italias Versace og tyrkias Tokai vant til slutt. Tor og Geir måtte ta til takke med bronse mens Boye Brogeland og hans israelske makker Alon Birmann ble nummer syv.

RESULTATER

Det var også spilling  for de som ikke ble invitert til hovedturneringen: Flere norske var med og HER ER ALLE RESULTATER. Sideturneringen startet med 60 pars kvalifisering og de ble delt inn i A og B finale på søndag. Geir Brekka og Åse Langeland best av de norske med femteplass.

Jan Erik Olsen og John Helge Herland til topps i Bergen

Det er ikke mange år siden det var venteliste for å bli med i elitepulja i Bergen Storturnering. Jeg husker jeg stilte spørsmål ved kriteriene, men det kan virke som tiden har løst problemet for arrangøren. 32 par i elite og 43 i åpent er selvsagt bra og turneringa er en av de største i landet enda, men det sier noe om de utfordringene vi har.

Noen som ikke hadde utfordringer av betydning, var Stavanger sine Jan Erik Olsen og John Helge Herland. De tok er klar seier, nesten 3% foran neste par. Det som gleder kanskje aller mest, er at på plass 2-3-4 er det fem av seks juniorer. De lovende er i ferd med å ta steget helt opp.

Jeg har vært opptatt i helga, så hvis noen har et spill eller to er det fint om jeg får mail.

RESULTATER
                                                          Mathias Beyer sammen med vinnerne
                                                 I Åpen klasse vant Helge Toft og Geir Ove Henden

RESULTATER