Jeg trodde du hadde kongen, makker!!

Det er ikke sikkert NS synes dette spillet var like morsomt som jeg, men det forteller noe om at verden ser anneredes ut fra den andre siden av bordet.

 

Syd spilte ut ruter ess og fikk fireren, styrke fra makker. Så skifta han fint til kløver åtte. Bordet stakk og makker la toeren, styrke. Syd satt over første hjerter, men stakk den neste. Så spilte han mer ruter for forventet å få sin stjeling hvis den fantes. Hvis ikke regna han med å ta beita i svart. Sånn gikk det ikke og 4hj gikk hjem.

Jeg registrerte ikke at spillerne sa noe til hverandre, men i tilfelle ville det gått sånn:

Syd: Hvorfor la du styrke i ruter, makker? Jeg ville ha en stjeling, men du hadde ikke kongen.

Nord: Jeg la styrke fordi jeg trodde DU hadde kongen. Jeg ville også ha en stjeling

     
     

 

Bridgefolkets 8.mars

Søndag 8. mars markerte kvinner over hele verden sin egen dag. I tillegg fylte Terje Lichtwarck 60 år på denne dagen. Terje vet å markere sin egen dag, da han kom halveis til hundre var det stor festivitas og singelbridge med kamikazefordelinger. 60-årsdagen ble markert med tidenes stiligste kake! ALT var spiselig. Gratulerer med de 60, Terje. Vi gleder oss til hva du finner på om 10 år. Fra bridge1.no


Femunden Bridgefestival

Av Jo-Gaute Åsgård

 

Engerdal Bridgeklubb inviterer til Femund Bridgefestival 30. og 31. mai, med lagturnering på lørdag og parturnering på søndag. I år flyttes arrangementet tilbake til sin opprinnelige destinasjon, Elgå, idyllisk til på østsiden av Femund. Her kan du la blikket sveipe over Norges største fjellvann mens makker revokerer i stikk en, og se Lars Monsen banke mygg utenfor mens du presser frem en lekker tosidig skvis.

Ved å flytte turneringa tilbake til Elgå vil vi igjen kunne samles til sosial hygge på lørdagskvelden, og kanskje det også kan ligge an til litt uformell bridgespilling på kvelden? Vi ønsker alle bridgevenner hjertelig velkommen! For mer informasjon om påmelding, overnatting, adkomst og annet: Se vår hjemmeside www.engerdalbk.org og trykk på fanen FemundBridge.

 

Med vennlig bridgehilsen fra Engerdal BK