Velkommen til Organisasjonsdager!

Av Kristian Barstad Ellingsen 


Kjære klubbleder


NBF Organisasjonsdager arrangeres på Comfort Hotell RunWay Gardermoen 11.-12. april.

Årets organisasjonsdager har rekruttering som hovedtema og passer spesielt godt for KRU-kontakter og klubber som ønsker en frisk start. Vi oppfordrer derfor alle klubbledere til å invitere med sine KRU-kontakter og/eller andre i klubben med spesiell interesse av å rekruttere flere medlemmer og videreutvikle bridgemiljøet i klubben.

 Program og påmelding Organisasjonsdagene


Årets program fokuserer på alle aspekter ved rekruttering, fra å være synlige i media og fenge interessen til å planlegge og gjennomføre kurs for så å inkludere og ta vare på nye medlemmer i klubben.

Vi er glade for å ha med oss Norges Sjakkforbunds generalsekretær Geir Nesheim som vil fortelle om erfaringer i forbindelse med sjakk-OL i Tromsø i 2014. Hovedtemaet i hans innlegg vil være hvordan lokallagene i Norges Sjakkforbund håndterte og dro nytte av økt interesse for sjakksporten etter OL.

Årets toppspillerforedrag vil bli holdt av juniorlandslagsspiller Christian Bakke (19) som i fjor tok bronse i Ungdoms-VM.   

Vi håper dere blir med på dette 
viktige treffpunktet for oss som brenner for bridgen.

 

Velkommen!

Med vennlig hilsen

Kristian Barstad Ellingsen

Konsulent

Snart hundre par i EM mix

Mixturneringa er som regel den som trekker flest par og målsetningen er det samme deltakertallet som i Ostende. Det var det 215 par på startstreken.

I skrivende stund er det 90 par fra 20 nasjoner som er påmeldt. I åpent par er det nesten like mye med 81 påmeldte fra 17 land. 33 og 28 lag i hhv. mixlag og åpent lag. 

  Zia kommer til Tromsø og det samme gjør Knut Brichmann.

Denne hyggelige meldinga kom fra Zia her i går:

"Hi Mr. Aalberg. I love your analysis on your blog about opening bids. I don't understand norwegian, but I feel the essence. The Klukk, The Kunstneren, Mr. Flakstad and Mr. Larsen have a lot to learn. Keep on with the good work. See you all in Tromsø"