Mix passerer 200 par

 I skrivende stund er det 201 påmeldte par til mixturneringa under Festivalen. Glimrende og det er plass til enda fler. 

Det virker som det enda er jevnt sig til de fleste turneringene,. men Åpent NM lag håper jeg blir større. I både Veteran og NM damer er det mange som måtte ta et valg, men der håper jeg en god del går inn i parturneringa når de er ferdige med sin turnering.

PÅMELDING 

Søkefeltet er veldig bra!!

Hvis du er på jakt etter en bestemt artikkel eller hva som er skrevet om en bestemt person, bruker du feltet "Søk i hele bridge.no" oppe til høyre. Skriv inn søketeksten og du får tilgang til alle artikler som inneholder søkestrengen din.  På den samme svarsiden kan du begrense søket hvis du får for mange treff. F.eks kun artikler fra 2014, kun av en bestemt forfatter osv.

 

Bruk anførselstegn hvis du vil finne ting som inneholder flere ord. F.eks vil Geir Helgemo finne alt om alle som heter Geir eller Helgemo, mens "Geir Helgemo" vil finne bare han.

Dette er bra!!

Den svenske bridgefestivalen pågår

 og jeg har ikke helt skjønt opplegget før Gautis ringer meg og forteller. 

Det var ikke 32 lag som jeg sa gikk til sluttspillet. Det var 64 stykker. Plass 33-64 kan ikke lenger bli mester, men de kan ta tredjeplassen. Det er altså en parallell BonusCup som spilles samtidig med A-sluttspillet. Den finner du ved å trykke på "BONUS" i dette skjermbildet :

Nå (tirsdag formiddag) er det åtte lag igjen i A-sluttspillet. Det er det bare lag "Cooper" med nordmenn igjen. I Bonussluttspillet er det derimot tre norske igjen (av åtte). De skal spille mot lagene som taper kvartfinalen i A. Alle lag som taper kampen sin i A, rykker ned i B og kan være med å spille om tredjeplassen.

Nå må vi alle kjenne vår besøkelsestid!!

og det gjelder hvordan den enkelte norske bridgespiller snakker om det kommende mesterskapet i Tromsø. Jeg får en del henvendelser og jeg snapper opp ting som blir sagt. På en måte kan jo hver og en få mene akkurat hva han/hun vil, men når NBF har fått tildelt et så stort arrangement, forplikter det oss å gjøre alt vi kan for at det skal bli vellykket.

Det jeg mener konkret, er at INGEN bør utbrodere hvor dyrt det er i Norge, både med tanke på reise og opphold. Vi bør heller framsnakke alt det bra Tromsø har å tilby. Mesterskapsprogrammet blir som det blir og der er det EBU som har regien. Om det blir så mange eller så mange spill i innlednende kvalifisering i lag, kan da ikke være avgjørende? 

Når norske spillere er utenlands (F.eks Kroatia og Sverige) blir jeg trist når jeg får høre hvor negativ enkelte nordmenn er. Det er ingen tvil om at skal EM i Tromsø bli bra, trengs all mulig drahjelp, og da bør vi alle være positive ambassadører. Uansett hva vil selv innerst inne skulle mene.