Ingen suksess for Norge i Polen

Jeg har ikke full oversikt over alle som deltok, men det beste norske laget i Sopot var "Super-fish". De åpnet bra, men middels minus mot slutten av innledende holdt kun til plass i B-sluttspillet. Det var mulig å komme til semifinalen derfra, men det måtte de vinne sin åttelags pulje. Det klarte de ikke og Game Over.

Hvordan spiller du?

Det er slike spill som det under som avgjør lagkamper. I vest åpnet jeg med 1NT og ble etter noen melderunder plassert i 6ru som spillefører. Et poeng er at øst spurte i Blackwood og da viste jeg mitt ene ess. Da meldte øst 6ru uten å invitere til storeslem, så det er mye som tyder på at det er et ess vekk.

Nesten før meldingforløpet er over, spiller nord ut hjerter ti. Din tur. Hvordan spiller du på beste måte nå for å vinne tolv stikk? Jeg trenger ikke å fortelle deg at uten å ta høyde for at utspillet er singelton, ser du helt sikkert at  beste innledning er EK i ruter for å felle damen. Går ikke det, bra tar du kløverkappen for å kaste spartaperen. Du har overgang i hjerter til å kappe på nytt. Påvirker utspillet denne planen så mye at du endrer den? Eller går du rett på med ruterkapp, kanskje? Stikke hjerteren i bordet, ta en ruterhonnør og så kløverkapp?

Bruk kommentarfeltet til å svare.