Slutt for Bridgesentret i Oslo

Det er mange av oss som har besøkt Bridgehuset i Sporveien en eller flere ganger, men nå er det ugjennkallelig slutt. Under redegjør FInn Brandsnes kort for årsaken og litt om planene framover. Jeg vet positivt at det er krefter i klubber i Oslo Bridgekrets som jobber for å finne nye, annerledes og bedre lokaler for å huse bridgen. Noen av dem ønsker et samarbeid med NBF, styret og administrasjonen om f.eks samlokalisering. Kanskje bør private aktører på banen for å skape et mer profesjonelt og stabillt senter, men samtidig være et sosialt og hyggelig møtested for oss som liker bridge. 

Oslo Bridgekrets har et fond på omtrent 3,5 millioner kroner har jeg blitt fortalt og det kan jo være mulighet for å deler av denne summen kan brukes til å starte opp noe som kan bli en ny vår for bridgen i Oslo. Det vil bli invitert til debatt, men ikke før EM i Tromsø er avviklet

Her kommer Finn sitt "avskjeds- og oppstartbrev"

Hei!

Vi er nå inne i den sist uken med drift på Bridgesenteret. Det er selvsagt vemodig at vi må stenge dørene, men det var umulig å videreføre leiekontrakten i Sporveisgata.
Torsdag 4. juni blir vår siste dag. Dette markeres med en gratis varmrett på formiddag- og kveldsbridgen.
Jeg har dessverre ikke full oversikt over hva klubbene som har leid hos oss vil gjøre fremover, men all informasjon vil legges ut på hjemmesiden til NBF Oslo. 

Stig Martinussen og jeg har opprettet en ny bridgeklubb vi har gitt navnet Hjerter Konge. Her blir det spilling to formiddager hver uke (onsdag og torsdag) samt onsdag kveld. Vi ønsker alle hyggelige mennesker velkommen til oss. For info om lokaler, se vedlegg.

Til slutt vil jeg takke dere alle for noen utrolig hyggelige år i Sporveisgata. Det har vært mange overstikk, beter, fortvilelser, gleder, spennende sekunder, håpløse makker, sure sitser, forsakelser, og hardmeldte slemmer. Håper dere alle får en riktig fin sommer, og at det blir mange tilsvarende øyeblikk i årene som kommer.

-- 
Mvh
Finn

Landskamp og polsk bridgefestival

Av Frank Svindal

Hei Snorre!
Det blir landskamp på BBO fra kl 16.00 onsdag, 3x16 spill.

For Norge stiller:
  • Hegge-Grude
  • Hoftaniska –Sælensminde
  • J. Hansen-Svindahl
Her er link til det polske bridgeforbundet sin side hvor det helt sikkert vil komme link til liveoppdateringer fortløpende for kongressen:
Lenger ned på denne siden ser du det er link til selve kongressen  «55. Poznański Kongres Brydżowy» med program etc.:
Mvh Frank

__________________________________________________________