For mange headinger?

Joshua King ble intervjuet i ettermiddag og spurt om hvilket resultat han håpet på i kampen mellom Italia og Kroatia. "Det beste  hadde vel vært uavgjort eller at et av lagene taper.."
Godt tenkt!!

Tidens singelturnering?

 Av Morten Olsen

Her har du en greie for bloggen din, Snurr : Tidenes single turnering.  

Mjøndalen kan mer en å sjokkere i eliteserien. Vi er også best på å arrangere singel turnering og fest. Undertegnede inviterer til singel turnering lørdag 20 Juni. Dette i anmledning min 50-års dag..

Av de 60 som er påmeldt er snittet på mesterpoeng hele 697. Ja 697 (!) på 60 spillere. Mulig Geir Helgemo, Silla, Pil, Børre lund, Ole B, Vidar Smith osv drar opp.

Hilsen Morten.

______________________________________________________________________

Gratulerer med dagen, Morten. Velkommen etter! Jeg håper på en fyldig reportasje i ettertid. Bilder er alltid velkomment, men ta tidlig på kvelden, pls. 

   

Ikke verdens flotteste spill, men

det ga nesten alle poengene på gårsdagens sommerbridge. Det var et lite poeng i ruterfargen og i sluttpossen var det "bare" å gjette rett.Uten meldnger fra ØV kom jeg i 1NT i syd med hjerter ut til kongen. Så ruter kongen og en liten ruter. Øst kom inn på knekten og spilte hjerter til makker som tok stikkene sine og skifta til spardamen som jeg vant med kongen hjemme. 


Så kløverdamen til esset når vest ikke dekka. Ruter til esset og på ruter ni forsvant kløversekseren i bordet. Øst hadde ikke noe kort å avse. :-)