Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Vestfold mot Midt-Trøndelag

Første kamp på BBO er mellom to av favorittene, Vestfold og Midt-Trøndelag 1. I aller første spill testa Odin Svendsen glien. Da mener jeg ikke at han tok en sjanse og meldte hardt, men leverte en av de sterkeste undermeldingene jeg har sett. Det vil ikke forundre meg om noen er i slem på spillet!

     Pr."definisjon har Odin en tretapers hånd. GEO skriver i siste BIN om at vi nok regner vel snilt ofte når vi teller tapere, men dette var da måte på defensiv tenking, unge Svendsen. Når makker har til å melde, tror jeg de fleste av oss ville kommet oss i utgang. Spar var ikke det beste å få, men det kan jo hende makker har noe han kan bruke?
     

   Så er det Ole Kopstad og Tor Eivind Grude som melder en fin kløverslem. Denne gangen sto det tretten stikk, men 6kl er akkurat passe etter min mening. Enten kløveren 2-2, sparkapp eller f.eks DJx i hjerter.
2NT er utgangskrav med hjerter og tilnærmet naturlige svar.
4ru --> kortfarge.
 

 

 

   Så var Grude - Kopstad flink igjen og gjorde det vanskelig for Grøtheim - Tundal. 500 er billig mot en opplagt 920/980 om ØV får være mer i fred. Ikke rart at øst passet og hadde tro på enda mer enn to beiter.
   

 

   
   

 

 

 
   

 

 

 
   

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.