Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Trondheim Cup - lag

LIVE RESULTATER

____________________________________________________________________

Lag "Busken" vant. en klar seier i den sterke lagturneringa i Trondheim. Gratulerer til Marius Skree, Stig Dybdahl, Rogeir Paulsen, Baard Kåre Græsli og Sjur Arne Bøe. Jeg har ikke fått noen bilder, men blir glad hvis jeg får en mail eller link.

Jeg  har satt av morgendagen til å skrive om spill, fordi jeg regner med Klukken kommer til å forvente at jeg sitter klar med kvesset blyant. Jeg får legge meg tidlig i kveld, fordi dette kan bli en hard jobb. 

Kanskje ikke den største prestasjonen i verden?

med bridge handler ofte(st) om godt håndverk og det å kjenne igjen posisjoner. Allan Livgård forteller meg om dette spillet hvor han satt øst. Makker Terje Aa ville ikke spille ut kløver siden det kunne se ut som motpartens farge: Ruter var et heldig utspill for spillefører.Syd vant med esset og spilte spar til bordet. Hjerter derfra. Nå måtte Allan opp på kongen(!) for å spille kløverkongen. Legger han liten, forsvinner inntaket til det andre kløverstikket når spillfører lasjer kløver en gang. En kløver i  bordet forsvinner på hjerteren. Småpent av Generalsekretæren.

_________________________________________________________________________
   

Kommentarer

Jeg tror Allan blir veldig glad for at jeg kun kaller dette "småpent". Det forteller noe om hvor lista ligger.

Kanskje ikke vært å disse heller? Je syns det var veldig pent. Sjelden variant som er verdt å melde fra om!

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.