Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Steinkjer Open 2014

 Hei Snorre.

Kan du publisere dette på bloggen ?

Steinkjer Open er en ny turnering som vi startet i fjor og med noen små justeringer i forhold til helga, håper vi å få dette til å bli en storturnering som trekker masse folk. Det blir parturnering på lørdag og lagturnering på søndag med 10000-6000-4000 på de 3 første plassene hver dag. Vi har allerede fått påmelding fra et svensk lag og håper på enda flere østfra. Da er det bare å melde seg på så skal vi gjøre alt for at dere får en trivelig helg i StorSteinkjer :)
 
Innbydelse her: http://www.bridgekrets.no/var/fckeditor/steinkjerbk/file/Steinkjer%20Open%202014.pdf
 
Påmelding par: http://bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/1056
 
Påmelding lag: http://bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/1057
 
Du er herved invitert til å ta turen opp til trivelige Trøndelag, og så må du hilse Tom Anders Høiland fra meg :) Han besøkte oss på hytta under bridgefestivalen etter å ha blitt slått ut av NM-par. Han snakket mye om uglid og gli mellom rødvinsglassene ja, å så hadde kaninen gjort mye rart da :) 

 
Her er også et spill (24) fra mellomheat A NM-par. Det skulle vise seg å bli dyrt å melde inn på 2-trinnet med en dårlig farve mot oss. 
Meldingsforløpet var kort med nord som giver:
pass-1hj-2kl-x og pass rundt,

Motspillet gikk av seg selv og vi noterte +500 og ren kasse. Ikke hver gang en dobler negativt med 6-6(sikkert mange meninger om denne doblingen) men rett ble det da makker så at dette var god butikk :)

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.