Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Sånn spiller verdensmestre (oppdater med et "ikke", se kommentarer)

Får du fram hele kampen når du trykker på bildet under, blar du deg bare fram til spill 26.

Kommentarer

Det er helt klart at jeg burde sluppet en ruter på den tredje hjerterrunden, i og med at jeg spilte på at Syd hadde ruterkonge for ikke å gjøre meg avhengig av hvor knekten og tieren i ruter sitter.

Men spillet ble nok ikke referert helt korrekt på BBO. Jeg hadde inntak i trumf på hånda i sluttpossen slik at det ikke var fare for å bli låst i bordet dersom Syd hadde hatt KDx i kløver.
(jeg la spar ti under dama slik at jeg hadde inntak på spar ni etter at kløveren var eliminert)

Mvh Kristian

Sorry for dårlig analyse. Kristian spiller på at syd har ruterkongen og da skal han selvfølgelig kaste en ruter på den tredje hjerteren og gjøre seg uavhengig av Kn10 i fargen. Helt fra starten krøkka vest det litt til med å bryte overgangene sine når han tok for KD i spar og blokkerte fargen i bordet. Hadde syd hatt KDx i kløver, kunne han låst bordet slik at spillefører måtte spille fra D9x i ruter. Det var omtrent det som skjedde ved det andre bordet. Overskriften skulle vært "Slik burde en verdensmester IKKE spilt!"

Litt uenig med deg her Snorre. Strengt tatt burde det vel vært kastet en ruter på hjerter Q i tilfelle Nord har både J10 i ruter. Syd er fortsatt inne og er sørgelig innspilt.

Totalt 3 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.