Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Programmet framover i uka under Festivalen

Det er mange, meg selv inkludert, som har hatt kommentarer til programmet for Festivalen. En ting som er sikkert, er at det er ikke mulig å tilfredstille alle ønsker. På de åtte dagene Festivalen pågår, er det mange turneringer som skal spilles. Noen kollisjoner må det bli.

En viktig ting som gjelder CarryOver i både lag og par. Det er INGEN CarryOver i noen av turneringene. Alle sluttspillskampene starter 0-0 og i både Mellomheat, Semifinale og Finale i par starter alle par uten poeng.

Tirsdag:

Åpent NM lag spiller 2 x 4 kamper a 7 spill.  Parallellt går de to første sesjonene av NM Damer og NM Veteran (30 spill i hver sesjon). Sideturneringer spilles som vanlig med en på formiddagen og en på ettermiddagen. Klubbene i Østfold har flyttet sine sommerbridger til Kongstenshallen, så oppslutningen er rett så bra.

Onsdag:

Samme program som tirsdag, men kun en sesjon (siste) i alle tre turneringene. Det kåres vinner i NM damer og NM Veteran (30 spill)
De seksten beste lagene i Åpent NM er kvalifisert for sluttspillet

Ondag kveld er det kun åttendelsfinalen i Åpent NM lag som spilles. (2 x 16 spill)  Her håper arrangøren på en stor sideturnering.

Torsdag:

Kvartfinale i Åpent NM lag på formiddagen. (2 x 16 spill) 
Samtidig starter Åpent NM par med første kvalliksesjon (30 spill). IMPS ACROSS starter med første sesjon.

Semifinaler i Åpent NM lag på ettermiddagen. (2 x 16 spill)  De lagene som tapte kvartfinalen, kan gå inn i Åpent NM par, mellomheat A. Det blir publisert regler for hvor mange fra de ulike puljene som går videre.

Åpent NM par spiller på ettermiddagen mellomheat A/B. (30 spill) Det er resultatene fra formiddagens spilling som bestemmer hvor de enkelte skal spiller. Det blir publisert antall som går videre til Semifinale A/B

IMPS ACROSS avsluttes med andre sesjon.

Fredag:

Finaler i Åpent NM lag. (2 x 16 spill) på formiddagen Taper i semifinaler kan gå inn i Åpent NM par.

Seminale A/B i Åpent NM par på formiddagen. Det blir publisert antall fra hver pulje som får spille hhv. A-finale og B-finale.

Finale A/B i Åpent NM par, første sesjon (ca 30 spill)  på ettermiddagen. Finalistene i lag går inn i finalen. Lørdag:

Finale A/B i Åpent NM par på formiddagen.(ca 30 spill) . Vinner kåres.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.