Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Østfold og Follo sitt KM godkjent

Det var visstnok en fjøsnisse som hadde tukla med korta i siste runde. Jeg vet ikke akkurat hva, hvordan og hvem, men uansett svært uheldig. Utvalg for turneringvirksomhet har sett på saken, men de hadde nesten ikke noen annen mulighet enn å la resultatet stå. Spillerne er i alle fall uskyldige og alle gjorde så godt de kunne i siste runde. Det ble mer bingo enn bridge, men jeg tror ikke det hadde blitt større endringer om de så hadde sletta de tre siste spillene.

Jeg håper i alle fall den som ordna kortfila ikke gjør denne tingen igjen. Han eller hun bør vel strengt tatt få inndratt førerkortet for korteleggingsmaskina en stund?

Det er vel ingen som er spesielt i tvil om hva jeg mener om hele kvalifiseringsopplegget. Det er ulike syn på saken og jeg skal ikke påstå å eie sannheten. Hvis NBF ønsker å viderføre ordningen,  synes jeg de skal bruke litt tid på å gå gjennom reglene fordi det er mange ting som skurrer.

   Det sitter ei hyggelig dame i Nord-Trøndelag og er førstereserve til NM par, Astrid Margrete Grønnesby. Hennes krets fikk ikke en ekstra finalebillett fordi noen kretser hadde en eller noen få flere deltakere. Østfold og Follo hadde 21 par med, mens Nord-Trøndelag hadde "bare" 20.

Ekstraplass er slik jeg har forstått ment brukt for å stimulere til innsats og belønne de kretsene som får medlemmene til å stille i NM Semifinale. Der har Nord-Trøndelag gjort en mye bedre jobb enn f.eks Østfold, fordi kretsene har hhv. 314 og 1073 medlemmer. En kan ikke ta ut en hopper til hoppuka fordi han har 123 meter mot en annens 122 meter, hvis den første har hoppa i Vikersund og den andre i Marikollen. Oslo bør vel strengt tatt stille ganske mange flere deltakere enn Møre og Romsdal for å kjempe om det samme belønningen? Eller kanskje ikke?
Her er det som er igjen av Astrid. Resten ligger i treningsstudioet? :-)    
     

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.