Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Noen spill fra Champions Cup (1)

Det er ikke så mange som deler spill og historier med meg. Til tross for gjentatte oppfordringer om å komme med gode, heldige, dårlige og morsomme spil, så må jeg suge det aller meste av eget bryst. Så da Lars Arthur Johansen ringte meg og fortalte om noen spill fra helgas EM klubblag, ble jeg rett så glad. 

Dere som kjenner LA, vet at han er en beskjeden gutt som verken vil skryte  av egne prestasjoner eller fortelle om det som gikk galt for lagkameratene. Så hvis det kommer noen spill i fra tureringa som også viser forspilte muligheter, er det kun fordi at jeg presset han (hardt)

I det første spillet synes jeg Peter Fredin la en felle for Jørgen Molberg som jeg på en måte har forståelse for at han gikk i. På den andre siden føler jeg det var den andre beita i en kontrakt på 5-trinnet han ofra. selv om det langt fra var sikkert at det var slik det var.

  Lars Arthur kjente ikke meldingsforløpet, men nord hadde i alle fall åpnet med 1sp, syd hadde støttet og vest meldt kløver. Over 4sp stampa vest i 5kl og pressa nord til 5sp.

Jørgen i øst spilte ut kløver 3 til damen og Glenn Grøtheim sin konge. Skift til ruterkongen som Peter Fredin stakk og fortsatte med spar knekt (!) i stikk tre.

Du skjønner hva som skjedde når jeg forteller at det endte med +680 til NS?

I ettertid er det sikkert vanskelig å konstruere en hånd i nord som mangler sparesset, selv om han skulle hatt ED i ruter. På den annen side er det da ingen levende mennesker som spiller sparknekten fra dette ?

Et unntak: Peter Fredin!!
     
     

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.