Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Nationals i USA

Å finne fram informasjon fra amerikanske turneringer, er verre enn verst. De arrangerer sine Nationals fire ganger i året og det er like dårlig hver gang. BRIDGEWINNERS.COM har tatt noe ansvar og hvis en er heldig kan en få et resultat eller to på den siden. HER ER HJEMMESIDEN TIL ABCL, men jeg finner ikke fram.

Nationals Summer starter med Von Zedtwitz Life Master Pairs, men jeg er ikke sikker på om noen norske er med der. Det jeg vet, er at Boye Brogeland og Espen Lindqvist skal spille SPINGOLD for lag Swartz, blant annet sammen med Europamesterne Lotan Fisher -  Ron Schwartz (Israel). 

Jeg skal prøve å legge ut når jeg finner resultater, ellers håper jeg Boye ringer en gang eller to

Kommentarer

Hei Snorre.

Espen og jeg er vel framme i Las Vegas og skal spille noen innledende lagturneringer med Schwartz-laget som oppvarming til Spingold. Vanligvis pleier vi å delta i Life Master Pairs, som er den mest spennende turneringen fra start med trolig rundt 300 par i feltet, deriblant Gunn og Fredrik Helness.

For resultater er det best å gå inn på http://web3.acbl.org/nabcresults/?sanction=NABC142 Der finner du både spilleprogrammet og resultatene etter hver som de publiseres. De største turneringene pleier å ligge nederst på resultatsiden, så scroll deg ned mot bunnen og let etter Zia Mahmood (han er alltid i toppen av parturneringene), så har du funnet frem til riktig turnering! Ingers forslag om å søke på spillernavn er jo en annen mulighet.

Hilsen Boye

PS. Sola steiker og gradestokken står på 41.


Nationals i USA er TRE ganger i året, Fall, Spring og Summer.

Så vanskelig å finne fram er det vel ikke, her er link til ACBL sine sider http://www.acbl.org/. Øverst finner du link til NABC (North American Bridge Championships). Her er den du skal gå inn på for Summer 2014 http://www.acbl.org/tournaments_page/nabcs/upcoming-nabcs/las-vegas-summer-2014/. Der finner du bl.a. link til resultater og daglige bulletiner. Jeg syns det er enklest å gå inn på bulletiner for så å søke på navn. Gudd løkk og sees i Fredrikstad og Norsk Bridgefestival; hvor man enkelt finner alle resultater, spillfiler m.m. på bridgefestival.no

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.