Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Mislykket sperremelding.

 Av Svein Ingar Sæther

Hei Snurr

Her er et spill fra det pågående VM

 

China Hong Kong sperret aktivt N/S i dette spillet mot Scheie – Sæther i U20 runde 10. Joakim åpnet med 2 kløver i vest og Nord spratt innpå med 4 kløver. Marcus Scheie i øst kom nå i en presset posisjon og måtte strekke seg til 4 hj på en hånd han ellers ville meldt 2 ruter på. Sør skulle ikke være dårligere og sperret med 6 kløver. Litt usikker på hvorfor vest passet på 6 kløver når han allikevel meldte 6 hjerter over makkers dobling, men Marcus skulle hvert fall øve seg i 6 hjerter på denne 2 poengs hånden.

Kløver ut til esset ble fulgt av 2 runder hjerter, den siste til hånden. Nå kom ruterkutten i vinden fulgt av ruter ess og ruter til røff. Så var det sparen som skulle gjettes og når Marcus valgte spar til knekten var det hele over. På andre bordet sperret Christian Bakke med 3 kløver i nord hvorpå øst/vest landet i 4 hjerter.

Meldingsforløpet på bildet tilhører Norge U25 mot USA der Kristian Ellingsen spilte 5 hjerter. Den gikk 1 bet. Utspillet var det samme og fortsettelsen likeså helt til tredje runde ruter som Kristian ga bort til kongen i sør og føk opp på spar konge etterpå.


Svein Ingar Sæther

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.