Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Klart for kvartfinalen Åpent NM lag

Det kommer noen kommentarer til at Åpent NM lag er lagt opp for de beste. Jeg sliter med å se det gale i at Festivalen også skal ha et elitepreg over seg. Mix og Mixlag er breddeturneringer, Veteran og NM damer også litt det samme. Da synes jeg det er helt ok at første og andredivisjonsspillerne får en turnering til å gjøre opp innbyrdes hvem som er best.

Opplegget i lag er langt bedre enn det noen gang har vært etter min mening. Først er det tolv runder kvallik for at seksten lag skal gå videre. Det er nok. Er du ikke inne topp 16, kan du takke deg selv. Så er det 32 spillskamper i 16-dels, kvarfinaler, semifinaler og finaler. Det skulle kanskje vært enda flere spill i finalen, med det er ikke plass til alt. Summa,summarum en bra endring, spør du meg.

I morgen starter Åpent NM par. Det er jeg litt mer usikker på hvordan ting kommer til å funke. Det er ingen CarryOver, sånn at spiller du 70% i innledende og 48% i mellomheatet, kan det være slutt selv med nesten 60% score på de første spillene. Sånn tror jeg det er i alle fall, men vi får se i morgen og fredag.
Lag Hauge er med i Åpent NM lag fremdeles. Ingen bombe.ABAX vant knepent over Lag Gillis

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.