Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Kan vi kjøpe Bridge+ More til klubben vår?

Det er sikkert flere enn meg som synes det både ser og høres spennende ut med den nye måten å  administere kort på. (Se artikkel under) Det være seg store forbundsturneringer eller lokal klubbkvelder. Allan Livgård forteller at det enda er for tidlig å gå til innkjøp av Bridge+More. Dette handler mest om at Bridge+ More har sitt eget regnskapsprogram og det kommuniserer enda ikke med Ruter. Alle klubber i Norge skal bruke Ruter fordi blant annet fakturering av spilleavgifter gjøres direkte gjennom Ruter.

Det kommer mer info om dette etter EM i Tromsø. Det forhandles med Bridge+ More om både priser og praktiske løsninger. 

Kommentarer

Etter det eg forstod på Gardermoen hadde det vore samtalar mellom Bridge Company og "Rutergeneral" Thomas Brenning. Det eg tenkt var at Bridge Company tenkjer på å bygga inn ein del av Ruter i systemet. Men det er bare noke eg trur, veit ikkje

Bridge+More skal ikke kommunisere med Ruter, men kunne sende rapporter til databasen vår på bridge.no - som Ruter gjør. Det enkleste vil være om Bridge+More sender rapporter av samme format som rapportene fra Ruter, siden vi da ikke trenger å gjøre noen endringer i databasen vår. Og vi må finne en løsning for publisering av resultater til klubbenes hjemmesider - enten ved at resultatene fysisk rapporteres til den enkelte klubbs hjemmeside, eller at det automatisk lages lenker på hjemmesidene.

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.