Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Juniorleieren 2015

Juniorleiren har vært en suksess under de siste Bridgefestivalene, men de fleste trodde nok at oppslutningen ville bli en god del lavere i år siden mesterskapet denne gangen er lagt til Tromsø og logistikken rundt er verre. Feil!! 

Pr i dag er 36 påmeldte og enda to måneder igjen. Har du (eller kjenner du) en pode eller jente som enda ikke har bestemt seg, vet jeg at hver eneste er hjerterlig velkommen. HER FINNER DU MER INFO.

Jeg har spurt sjefsfar Lars Eide om ståa og her kommer svaret fra han.

Hei Snorre

 Opplegget blir stort sett som de siste årene. Det blir et nybegynner kurs ledet av Sven Olai Høyland og en ordinær leir med mye bridgespilling i mange ulike varianter , single, par,  lag  lynbridge, imp og hinderturnering. Litt opplæring prøver vi også å få til.  Det blir helt sikkert litt fritidsaktiviteter også som fotball, bading og muligens en utflukt.

Selv er jeg  litt spent på om vi får med noen utenlandske deltagere.

Som vanlig vil vi stimulere flest mulig til å delta på NM junior som er i slutten av leiruka  16.-17. juli.  Ungdoms EM 18.-25. juli er for landslag og ikke åpent for alle, men Norge stiller lag i alle 4 klassene. U25,U20, U15 og jenterU25. Vi vil nok bruke tida godt for å spisse EM formen til de ungdommene som deltar  på leiren og som også skal spille EM jr for Norge.

Du finner mer informasjon om leiren  under Norsk Bridgefestival  sidene hvis du klikker på juniorleir der.  Ta kontakt hvis det er noe annet jeg kan bidra med.

Mvh  Lars Eide
____________________________________________________________________________

 

                                                                                                                                    

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.