Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Jeg er syk

og har fått den alvorlige influensaen som rammer bare oss menn. Derfor er det litt stille her for tiden, men jeg kommer sterkt tilbake.

Jeg er ikke alene om å være syk. Flere sentrale personer i NBF er sykemeldt og jeg oppfordrer forbundet til å komme med en orientering. Landslagstroppene skal slippes snart, men sportsjefen er ikke tilgjengelig for tiden. Knut Brinchmann er sykemeldt og jeg vet at Sten Bjertnes heller ikke har vært fullt arbeidsfør. Det er enda flere som ikke jobber 100%. Åpenhet er en god ting, og vi vet alle hvilke utfordringer som ligger foran oss.

Kommentarer

Når viktige deler av staben i bridgeforbundet er sykemeldte er det ikke en privatsak, Inger. Medlemmene har selvsagt ingenting med hvordan folk er syke, men en orientering om hvordan dette påvirker både det daglige arbeidet og servicen medlemmene kan forvente er da ikke noe galt? Det er mindre enn et halvt år til vårt største løft noen gang skal skje med EM i Tromsø og hvis viktige personer blir fraværende lenge, er det vel på sin plass å orientere om det? For alt jeg vet kan det være snakk om mindre ting, men åpenhet er alltid lurt i min verden.

Sykdom er en privatsak. Tenk før du skriver. God bedring :-)

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.