Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Ingen store overraskelser i 1.divisjon

Jeg var rimelig sikker på at Møre & Romsdal ville gjøre det bra. Mange søndager har jeg bakspilt Kvangraven - Lie - Kindsbekken - Voll, og der har vært flott bridge. Lie leder med 10 VP etter store seire i de siste kampene. Heller ingen bombe at Hauge og Charlsen er på de to neste plassene. I bånn troner to ganger Vest.-Agder og Østerdal. Mer info, resultater og annet stoff finner på på NILS SIN SIDE.

Butler er butler, men det gir over tid et godt bilde av hvor mange IMP de enkelte parene skaper i forhold til et snitt av de andre spillerne. Det er typisk at 2.divisjonsspillerne topper, fordi nivåer er mer ujevnt og det svinger mer.Tre av parene i landslagstroppen er de beste på butlern fra eliteserien. Terje Lie - Nils Kvangraven, Boye Brogeland - Espen Lindqvist og Jan Tore Berg - Per Erik Austberg har alle ganske nøyaktig + 0,85 i snitt på sine kamper. Det er bra. Alle de andre parene i landslagstroppen scorer også pluss, men noe mindre. Flere av juniorene og de yngre seniorene markerer seg også.

Til sommeren er det nordisk og jeg kan ikke se annet enn at resultatene fra 1.divisjon må være viktige for hvem som skal få sjansen. Mitt håp er at par som gjør det bra og viser resultater, får prøve seg. Jan Tore Berg - Per Erik Austberg reiser om et par uker over til USA for å spille Nationals. De som satser og for egen regning prøver å bygge opp internasjonal erfaring, synes jeg skal ha ros for det. Terje Lie og Nils Kvangraven tror jeg er vårt neste topp-par, men de må ut i verden. For meg må gjerne et juniorpar få prøve seg med det store flagget på brystet.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.