Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Hvor kommer plussen fra? (Del 2)

Kurt Ove Thomassen har tatt utfordringen og splittet opp sin score fra NM par 2014 i de samme kategorier som Kvangraven - Lie. Jeg forklarer ikke tabellen under en gang til.
De har en vesentlig større andel spill der de er spillefører. Nesten 55% tror jeg ikke er utypisk for Thomassen - Karlberg, et par som etter eget utsagn har en svært aggressiv meldestil med blant annet tynne majoråpninger. Slemstatistikken er positiv med +79 og de melder fire flere slemmer enn sølvvinnerne. Der de mister medaljen i forhold til Nils og Terje er i motspill. Der husker du kanskje at det andre paret hadde + 304 mot nordlendingene sine 93,6. Begge parene har god pluss på egne spilleføringer.

Både Kvangraven - Lie og Karlberg - Thomassen har et snitt på nøyaktig 60% på "justerte spill." Det tar jeg til etteretning og hvis jeg  noen gang skal kunne bli Norgesmester i bridge, tror jeg at jeg må satse på å få en vesentlig andel av spillene mine justert.

Blar du nedover, ser du at Kvangraven -. Lie har -19 i snitt på "pass rundt". Det er knapt 20% score. Jeg har lenge hatt en mistanke om at Kvangraven er ekstremt dårlig til å passe.

Kommentarer

Takk, Stoffers. Min humoristiske sans er STERKT undervurdert. Bare spør Stornes.

Ahh, klokkerein morgenkaffehumor i to artikler på rad Snorre, trykker liker på den!

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.