Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Her svikta jeg kapitalt!!

 men du hadde snella hjem kontrakten med bind for øynene?

Lise Blågestad fant eneste utspill som ga meg problemer, spar,  men det burde gått greit likevel. Jeg stakk på hånda, ruter til esset og kløver mot. Håpet var at kaninen stakk opp med honnør i forhånda slik at jeg kunne presse ut den andre honnøren. Det skjedde ikke og Lise kom inn på kongen for å spille mer trumf. Nå blødde jeg og oppdaga at jeg hadde krøkka til hele spillet i det jeg la ned hjerterkonge med håp om at den som hadde esset ikke hadde den siste trumfen. Jeg fikk kasta ruter, men hadde ødelagt forbindelsene mine. Trykk på spillet for å se fadesen.

Det jeg skulle gjort, var å vinne ti stikk ved å stjele en ruter i bordet! Jo, jeg snakker selvsagt sant. Stikk den første sparen og spill kløver. Stikk neste trumf  og mer kløver som jeg kaster en ruter på. Nå står den siste kløveren for avkast av enda en ruter. Jeg har forbindelse til både å ta for EK i ruter, stjele god den siste og hente den.

Jeg kunnde også vunnet ved godspille den andre hånda og stjele to hjerter hjemme med EK i ruter som overgang. Skuffende!!

Kommentarer

Ikke uenig i det, unge Hegge. :-)

Men spillet "ser verre ut" enn det var. Jeg hadde godspilt kløveren og jeg kunne kaste begge rutertaperne. Det jeg ikke så i tida, var at jeg hadde ødelagt forbindelsene til rutertassen på hånda. Ingen unnskyldning, men kortblind kan vel noen og en hver bli?

Ikke alltid man skal legge seg på en bet..

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.