Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Har dere kontroll i Tromsø?

Jeg har spurt Peter Marstrander om hvordan stemningen er i Nordens Paris med tanke på det kommende EM. Her er en kort meddelelse:Hei Snorre

Dette er jo et "joint venture" mellom EBL, NBF m prosjektleder og lokale frivillige. Det er prosjektleder Rune Kufaas som antagelig har best oversikt, selv om vi får løpende informasjon underveis. Lokale frivillige trenges til å gjøre rigging og annet forarbeid, arbeide under mesterskapet bl a med kantinedrift, og nedrigging etter endt turnering. Pr i dag har vi ca 40 lokale frivillige som skal jobbe uten lønn på dugnad, men vi vil gjerne ha flere. I tillegg stiller NBF og EBL med folk som skal ta seg av de mer profesjonelle arbeidsoppgavene.

mvh Peter

_____________________________________________________________________________________

Da gjenstår det bare en ting folkens. Meld dere på!! 

 

Kommentarer

Stålkontroll ;)
Gen.sek. og undertegnede var på statusbesøk i Tromsø 17. april. Vi hadde da møter med både prosjektleder Kufaas, representanter fra The Edge (hovedhotellet) og kretsen.
Vi har så god kontroll som det går an på dette tidspunktet. Mye som skal gjøres fram til spillestart lørdag 27.6., men jeg har trua på at vi skal få alt klart til da.
Vi sees :)

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.