Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Gratulerer til "Hells Angels"

Det var jevnere enn jevnt på slutten av NM damer. Kun 0,21 VP skilte vinnerne fra toer "Lag Heskje": Jeg er ikke helt sikkert, men jeg mener at differansen på 0,21 VP er 1 IMP og 1IMP er ett stikk. Noen ganger gjelder det å ha marginene på sin side. "Heskje" så ut til å ha gullet i lomma, men en mine mot "Lakk & Lær" i 7.runde og tap 2.4 - 17.6 klarte de ikke å ta igjen. Det mangla bare et stikk, men sånn er det i toppidrett.

Tormod Røren kan gni seg i hendene når han har tatt ut Gunn Tove Vist, Stine Holmøy, Tone T Svendsen og Tonje Brogeland til det kommende Nordisk på Færøyene. Det er de fire vinnerne av årets NM damer, så den som påstår at vi ikke sender det beste laget vårt, sliter med å argumentere for det. Her er pallen (minus Pernille Lindaas. Gratulerer til alle. Lånt fra Maja Rom Anjer

RESULTATER

Er det noen som har bilde av vinnerlaget, setter jeg stor pris på det. I dag har jeg vært opptatt med andre ting, men det kommer spill. Hvis noen har en godbit eller to å sende over, takker jeg for det også.


Så kan jeg ikke annet enn å komme med en aldri så liten støtteerklæing til fru Inger Hjellemarken. På Facebook får hun så hatten passer fordi det er noe med en baguett folk må kjøpe. Kjære Jesus, folkens. Her har vi folk som står på natt og dag for å gjøre ting så bra som mulig for oss. Det er ikke alltid de klarer å få til så gode løsninger som den enkelte ahdde ønsket, men da har jeg en særdeles enkelt løsning for neste år. "Meld deg til tjeneste og gjør jobben hennes. Jeg er 100% sikker på at Inger slipper til hvem som helst av dere"

Jeg har noen ganger følt meg som en surpromt og kverulant i min kritikk av ting og tang, men det sitter en i Oslo og lasjer seg til å overta en KLAR førsteplass. 


Kommentarer

Han tåler dette.. :-) Urettferdig at det er bare jeg og Inger som skal få kjeft for det vi gjør. Mindre på hver dess flere som deler.

Nå synes jeg vel ikke at man skal kappe hodet av Lasse liten (eller stor) for det som kom i kommentarfeltet. Han la da bare ut en humoristisk kommentar som knapt nok kan oppfattes som kritikk av noen som helst - hvis en ikke legger alt en har av god(vond)vilje til.

Tommel opp!
Regner med at baguettbataljonen stiller opp neste år, arrangerer gratis, stiller gratis lokaler og henter inn litt billig arbeidskraft til hotellet (evt. gapahuken) hvor de har tenkt å arrangere neste års mesterskap.
Blir bra det :)

Totalt 3 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.