Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

De konsulentene, de konsulentene..

Hvis du har vært på Gardermoen i det siste, så har de laget en ny fløy. Gate 11 inneholder utgangene ABCDEFG og det er en dagsreise å spasere dit.  Har du en tung koffert, er turen som skapt for hjerteinfark for utrente kropper, Det er malt gåavstand i minutter i golvet, sånn at en kan beregne farten en må holde for å rekke flyet, omtrent som idealtid i et påskeskirenn.

Langs veggene er det kunst. Utstansa farga tall og bokstaver på en messingplate. For meg som er lærer, kan jeg hilse og si konsulentene at jeg skulle laget dette til en brøkdel av prisen jeg antar flyplassen har betalt kunstneren. Jeg sliter med rar kunst, men selv om det kanskje ikke høres sånn ut i det jeg forteller, så likte jeg både bokstavene og tallene. Det ga ingen mening det som sto, men det er nå en gang disse symbolene jeg bruker hele arbeidsdagen min på.

Så til overskriften. Mellom Gate 11B og Gate 11C er det et toalett. Ikke for oss reisende, men for personalet som jobber i en av de to stedene som serverer noe i den lange gangen. For at vi som skal ombord på flyet skal skjønne at dette toalettet ikke er for oss, har flyplassen sannynligvis engasjert et byrå til å komponere, designe og trykke skilt på døra inn til avtredet. Under ser du resultatet av den jobben. Vi kunne klart også det bedre vel?

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.