Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

BridgeBig

 

Hei Christer

Jeg hører at det er noen av dere som spiller for penger på noe som heter BridgeBig. Fortell.
     Christer Kristoffersen er en ivrig og dyktig laksefisker også

___________________________________________________________________________________________________.

God aften, kjære blogger Aalberg,

Bridgebig ja..


De driver altså et nettsted med flere tilbud. Et er robberbridge der du spiller imp mot ''feltet'' der feltet er 12-15 scorer. Jeg tror "feltet" er spill fra Nederland eller noe, vet ikke helt. Du blir sammenlignet mot en del scorer der nivået ikke er spesielt høyt, dvs du bør ha korta i det lange løp da det renner inn småimp på det meste om du er nøyaktig. Kursene varierer fra micro til ganske så høye; 10 euro pr IMP (dvs du kan tape 8-900 på en utganssving ut)


 

Så har du turneringene. De kjører en fast søndagsturnering med 1000 euro guaranteed, der koster det 19 euro å være med og det er aldri mere enn 35-40 deltakere med . Det vil si at det er god overlay til spillerne. 300 i første og 200 i andre, ti premier.


Det siste tilbudet de har er en parturnering der du avvikler 20 spill på 48 timer og sammenlagtscoren teller. Dette telles i prosent og den går ut hver kveld. Har du en dårlig start kan du hele tiden resette scoren din. Koster 5 euro å delta, 4 euro om du vil spille igjen etter en reset av score. Som regel 10-12 premier og + - 150 euro til vinneren hver dag.

 

Så til spillet...Det er jo selvsagt singelturneringer hele tiden, dvs, du spiller med og mot varierende kvalitet hele tida. Du bør ha nerver av står og kunne lese litt om makker er bra eller dårlig for å hevde deg i slike settinger. Redoblingene hagler og svake to er et vagt begrep. Kvaliteten er fra world class til det helt nitriste som sagt. Det er en utfordring å ikke tilte fullstendig. Jeg har byttet ut musa mi bare EN gang enda, og det er jeg stolt av :)

Et søtt eksempel: AQJxxx mot 9xx er trumfen. Med fire inntak på bordet som har 9xx ser det naturlig ut å spille seg inn og trekke en spar mot AQJ? Neida, nederlendern prøvde knekten fra handa han. Den gikk til singel konge FORAN såklart, og da samme mannen tok for AK i hjerter og spilte en tredje til trumføyning for spar til var jeg på gråten. Slike koster i 4spar når du spiller om 5 euro poenget.

De norske er de desidert beste spillerne der inne. Alle har gjort det bra såvidt jeg vet. Blir litt lei av badbeats og dårlige spillere, og tror ikke man blir noe bedre bridgespiller av å spille mye der. Men gøy er det, og jeg kan si jeg har gjort det ganske bra

Av juks er det vanskelig, men jeg vet an Bård Olav boa Aasan ble juksa av noen her en dag, Det var bare for obvious. (spillet kommer snart)  Juks tror jeg forekommer sjelden, men er det penger inn i bildet vil vel alltids noen prøve seg


Er det noe så spør, vi høyres.

hilsen Christer Kristoffersen.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.