Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

"Aldri i verden," sier Åse Langeland

"at jeg skulle holde meg hjemme når det er EM i Norge!"
 Åse Langeland er en av de aller beste norske kvinnelige bridgespillerne. En av de mest sjarmerende, spør du meg. Hun skal selvsagt til EM i Tromsø og på veien dit spør jeg henne litt om både bridgeplaner og andre forventninger.

Jeg så ditt navn som påmeldt allerede. Du var som sagt aldri i tvil om at du skal reise opp til Tromsø og spille EM, Åse ?

ALDRI !!!  Når Norge har fått muligheten til å arrangere i en så fantastisk by som Tromsø, bare MÅ man benytte sjansen.
 
Jeg så du hadde trukket vinnerloddet når det gjelder makker i mixlag, verdens beste, Geir Helgemo
 
Lodd? Og nei du her må man være frempå. Jeg har fått verdens beste som makker. Ikke bare er han best, men også fantastisk hyggelig å være sammen med. Det siste er viktig for meg.Geir og Åse har spilt sammen før. Her avfotografert med Gunn og Tor Helness pluss Lise Blågestad_____________________________________________________________________________________

I tillegg har du Norges tolvte beste mannlige spiller på lag (kaninen) i par med Norges nest beste dame (Ann Karin Fuglestad). Da blir det seier i Mixlag? :-)
 
Vi bør vel ha en sjanse i alle fall, men det er mange gode lag og ingen ting kan forskutteres. Jeg spiller på lag med to jeg har blitt norgesmester med og en jeg fikk sølv med nylig Jeg kunne ikke hatt det bedre. I tillegg er de utrolig hyggelige mennesker og mine gode venner. Geir Brekka som Norges tolvte beste!  LOL, Det får være dine ord, Snorre. Han er en fantastisk spiller og en fantastisk makker som evner å få det beste ut av de han spiller med. Han kan vinne med alle, særlig med Ann Karin. Hun er en glimrende bridgespiller og har et vanvittig vinnerinstinkt.
 
Si noe om hva slags forventninger du har til mesterskapet, Åse .

Jeg forventer et profesjonelt gjennomført mesterskap. Vi har mange flinke folk i NBF. Det er veldig inspirerende og ikke så skummelt som man skulle tro å spille mot de man ellers bare leser om. Ekstra moro å komme hjem etter å spilt bra mot de som lever av dette. 
 
Ser du for deg at du kommer til å rekke andre ting enn å spille bridge når du først er på et av verdens vakreste steder? 
 
Jeg har studert i Tromsø og hadde nok bosatt meg her hadde det ikke vært for mørketiden. Jeg har sett det meste av Tromsø og omegn og anbefaler de som ikke har vært her en tur til Sommarøy, en fjelltur i midnattssol. Pluss en kald pils på Skarven! Tromsø har også en fantastisk restaurant i "Emmas Drømmekjøkken" og "Emmas under" som bare må oppleves. Her kan man spise fersk fisk hver dag.

Har du noe du ønsker å si til de medlemmene av NBF som IKKE har meldt seg på ennå?
  
Jeg tror det kommer til å bli et fantastisk EM og at de som ikke drar kan komme til å angre i ettertid når de ser hvor fantastisk dette ble. Jeg tror heller ikke at det trenger å bli så mye dyrere å spille i Tromsø enn i andre land. Det  finnes leilighetshotell hvor man kan være mange og dele. Det er også mulig å leie private boliger. Det vet jeg ble gjort under Sjakk EM og man kan prøve privat boligbytte, https://www.boligbytte.com/no/s/?kw=tromsø 

KOM KOM TIL TROMSØ, KOM TIL NORDENS PARIS MED MIDNATTSOL, MACK ØL OG EN FABELAKTIG ROMSLIG OG GJESTFRI BEFOLKNING. KOM TIL TIDENES EM


Kommentarer

Jeg har trua og gjør alt jeg kan for at det skal smitte over på alle!!

Hei Snorre!

Caddies er de som sørger for at du har den rette kortmappa på bordet til rett tid. På festivalen kaller jeg de for salassistenter.

Når det gjelder økonomi så overlater jeg det til de som har det økonomiske ansvaret å komme med videre kommentarer, men NBFs EK går ikke føyken - såpass har jeg fått med meg!

Du må ha trua, Snorre, det blir bra i Tromsø!

Det skal søkes om mange millioner i statsstøtte, det skrives om sponsorstøtte som uteblir og det er superviktig for NBF at det blir mange påmeldte. Noen snakker om økonomisk blåmandag for NBF og at egenkapitalen kan ryke

Så sier Inger under at NBF skal kun stille med noen TD'er, BBO operatører og caddies (hva nå det er?). Resten er EBL sitt ansvar.

Er avtalen slik at NBF sin viktigste oppgave i Tromsø er å dekke EBL sine utgifter?

"Jeg forventer et profesjonelt gjennomført mesterskap. Vi har mange flinke folk i NBF. "

Tusen takk for tilliten, men husk nå at EM er EBLs mesterskap og ikke vårt eget. Det er EBL som stiller opp med det meste. Noen få TLer, operatører til bbo og caddies er hva vi skal stille med. Alt i tilknytning til resultater o.l. er det EBL som står for.

Totalt 4 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.