Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Århundrets spilleføring av juniorjente!!

Jeg skal i de kommende dagene skrive litt om landslagene og i den forbindelse passer det bra å innlede med dette spillet av Stine Frøyse og Katarina Ekren. Stine sitter i vest og er spillefører. 
Hadde Geir Helgemo gjennomført denne spilleføringen, ville han (nok en gang) blitt genierklært, utstoppet og satt på sokkel. Spillet er teknisk svært godt utført og spillefører leser både meldingsforløpet og motstandernes kort glimrende. Og det av en jente på yngste jentelaget vårt. Dette er lovende!!Her er Stine Frøyse (til høyre) sammen med juniormakker Charlotte Mikkelsen

 

  Det er Lasse Aaseng som har sendt meg spillet. Han satt syd og ble uforskyldt offer for en rein bunn. Slike bunner vet jeg smaker langt mindre vondt enn andre.

Jeg kjenner ikke meldingsforløpet annet enn at nord har sperret med 2sp. Sluttkontrakt er 6hj med kløveresset i utspill og skift til spar. Nå kan du få prøve deg noen sekunder med åpne kort.

Stine Frøyse stakk med spar ess og tok for dame og knekt i hjerter. Hun la merke til nords hjerter 10. Nå kunne hun ikke ta ut trumfen fordi bordet er uten inntak til ruterfinessen, så derfor spilte hun ruter knekt som sto, ruter til håndens dame, ruter ess og ruter til stjeling.

Inne i bordet er dette stillingen:
      
  Nå var det "bare" å spille høye svarte kort fra bordet og syd er sjanseløs. EK i hjerter tok stikk elleve og tolv.

Rett og slett fantastisk aktuelt spilt!!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.