1. & 2.runde snart ferdig i Codan Cup

HER ER FORELØPIGE RESULTATLISTER. (Glimrende jobb, Harald!!)

De som har tre poeng og de som har fire poeng, er klar for neste runde. Det som er mest spennende, er hvilke "lucky loosers" som kommer videre med et tap. Jeg mener det er 112 lag som skal videre. 20 VP på de to kampene vil nok holde, men hvor langt under kutten vil gå, er det umulig å si noe om enda.

Du kanskje trykke F5 for å oppdatere. Fristen for å avvikle de to kampene, er 14.desember.

Fire norske videre i Blue Ribbon

Her er norske resultater og Carryover etter to av seks sesjoner. 

 24 Espen Lindqvist- Boye Brogeland, Norway 898.30

 34 Rune Brendeford Anderssen-Peter Marstrander, Tromso Norway 884.63

 80 Jan Tore Berg - Austberg Per Erik, 842.46
 
 84 Stale Froyland,- John Herland, Stavanger Norway 839.37


Den som har mest carryover, et kanadisk par, leder med 978,3 poeng. Tor og Geir spiller ikke denne turneringa.


I kveld og natt (onsdag) spilles semifinalen, før finalen spilles på torsdag. To sesjoner a 30 spill hver dag. Feltet deles omtrent i to etter onsdagens spilling, så omtrent 70.plass vil holde til finalespill.

Reisinger starter på fredag.

Melder du 2 & 3?

Bridgen forandrer seg. Ikke minst når det gjelder bruk av doblinger. Mange posisjoner som tidligere var opplagte straffedoblinger, spilles i dag som opplysende. Betyr dette at motparten skal få boltre seg ustraffa? Under er to spill fra gårsdagens rundekamp. Begge vesst sine pass i andre runde kan sikkert diskuteres, men du har vært aktuell og har nå fått muligheten til å straffe motparten i stedet for å være i 2sp. Eller dette er kanskje ikke straff? Hva melder du? (Logg på og svar i kommentarfeltet)

Melder du?

Det er lagkamp. Nord er giver med alle i sonen. (Logg deg på og svar i kommentarfeltet).
Det holder ikke å si at "det kommer an på avtaler", fordi stilen er lett, ledig og noe humørbetont.

 

_________________________________________________________________

Nå begynner Blue Ribbon pairs og så Reisinger Teams BAM

Det er flere norske med i begge disse turneringene, men jeg har ikke full oversikt. I tillegg til de "vanlige" vet jeg at Jan Tore Berg - Per Erik Austberg er med. De skal spille Blue Ribbon først og så Reisinger på lag med Peter Marstrander og Rune Andersen. Kristian Ellingsen og Tor Eivind Grude skal sikkert være med videre og BIN forteller om et Rogalandslag med Ståle Frøyland-John Helge Herland og Espen Anfinsen-Erik "Guttungen" Eliassen  stiller.

HER ER PROGRAMMET. Link til resultater oppe til høyre, men de er ikke oppdatert. 

Tredjeplass i Espen og Boye

i Michell Open BAM. De var i teten under store deler av turneringa og tok en fin bronsemedalje. Russisk seier denne gangen. Tor og Geir på 27.plass, mens Kristian og Tor Eivind slutta på 37.plass




 

 

(og Boye kan si akkurat hva han vil om resultatservicen. For oss som ikke er tilstede, er det umulig å finne pålitelige ting før bulletinen kommer. Jeg søker under LIVE og der er det ingenting om denne turneringa og under "Results" er det Peter Bertheau sitt lag som er på topp. Nei, takke meg til oss her hjemme.)

Tor og Geir klar for meldepris?

Dette spillet var høydepunktet for to norske bakspillere i Nationals i Providence. I følge min referent viste Geir sin 3sp trekort-støtte og Tor trengte i verste fall kløveren 2-2 hvis makker hadde tre små der. Nå ble det tidlig julekveld når kløveren satt 3-2.

Boye og Espen på 2.plass etter kvalifiseringa

I Nationals Fall er det Michell Board-A-Match som pågår. Der er det nå 42 lag som skal kjempe om seieren. Hvis jeg har forstått rett, har lagene med seg Carryover-scoren som du ser under. Ikke så mye, men i BAM er ett poeng et helt spill. Ikke minst når lag kommer likt, er det fint å ha desimaler i Carryover.

Det er tre norske med i finalen. Boye og Espen er best med andreplass og 4.35 med seg i sekken, mens Tor og Geir ligger på 13.plass. Kristian Ellingsen og Tor Eivind Grude kom seg også med i finalen som et av de siste lagene. 

Boye skriver også på sin side