Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Zimmermann ute i Vandelbilt

etter overkjøring i siste sesjon mot Team Assael. Hele 70-16 ble tapet på de siste 15 spillene. BBO har ikke lagt ut halvrunden enda, så jeg har ingen spill før litt seinere i dag. Jeg er ikke av de som sitter opp fra kl. 03.00 på natta og ser på bridge. Da er det skjønnhetssøvn her i Søgne. Kmapen endte 136 - 122 i Monaco sitt disfavør:

HER ER RESULTATER FRA BRIDGEWINNERS. De som sier at resultatene fra arrangøren er så bra, får bare fortsette med det. Jeg finner ikke en damn shit fra Vanderbilt og jeg er ikke verdens dårligste til å leite på nettet.

Her er et spill fra forrige runde der Zimmermann - Moulton var heldige. 4hj står fordi det sitter VELDIG greit. Sparkongen i kapp, hjerteren 3-2 pluss at spillefører må finne ruteren. Det kom hjerter ut og spar knekt som seilte. Så ruter til knekten. Jeg er ikke sikker, men kan ikke øst beite nå ved å stikke og spille kløverdamen? Blir ikke bordet drept og spillefører henger med to kløvertapere? Mulig han kan lasje kløverdamen og så bruke tieren neste gang hvis øst spiller mer. Eller kan øst skifte?Grunnen til at jeg skriver om spillet er nord sin 2hj andre gang. Viser det tillegg? Jeg mener noen har fortalt med at nord viser 4-3-5-1 og omtrent 15-17. Med en vanlig 12-14 vil han passe 1NT fra makker fordi 2hj på 4-3 hvis makker er svak og har fire dårlige hjertere er da ikke noe sted å være?

Uansett hardt av Zimmermann når har ikke har rutertilpass og kløverkongen er mer eller mindre bortkastet mot makkers singelton.

Hva mener du?

____________________________________________________________

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.