Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

"Superstemning", sier Nils

Jeg hadde en kort samtale i morges med Nils Kvangaven fra det åpne laget vårt. Han forteller om smil og glede etter de første kampene. "Det er alltid fint å komme godt i gang", sier han. "Vi har spilt brukbart, men det er utrolig hvor mange sjanser en får i bridge. Selv om vi er helt i teten, kunne vi hatt godt flere gevinster inn med heldigere (og bedre) vurderinger". 

Nils løfter også fram seniorlaget som har fått en kjempestart de også. Polen, Frankrike og Israel er tre av de sterkeste lagene, så 16-9-14 mot dem er veldig bra. "Det var synd med damene som gikk på en kjempetap allerede i andre runde, men folk som så kampen sa at Italia var nærmest feilfrie"

Når jeg spør om spill, er det typisk at jeg får et av de dårlige. Sånn er det med oss bridgespillere. Vi har lett for å glemme alle de gode prestasjonene og heller irritere oss over de mulighetene som glapp.
  Jeg skal ikke fordele skyld, men det var på kanten avgjørelser av både nord og syd. Syd had fin trumf, men ellers var det mye lavhonnører. Det bugner ikke av stikk i nord heller vel, så ingen ville ha hengt han for å fullføre sin plan og melde 2hj.
2klxx gikk en beit og 400 blodige ut.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.