Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Så enkelt, så enkelt

Jeg tapte med ei mil mot Lyngdal i første runde Codan-Cupen i går. Det er aldri moro å bli rundspilt, men Lyngdal var utrolig gode og aktuelle. Dette spillet er ikke vanskelig, men det sier noe om forskjellen på oss i går. Per Knudsen brukte 30 sekunder på å snelle hjem 3NT og han gjespa da han valgte hvilken farge han skulle spille inn luringen i.

Jeg spilte ut min spar dame som Per stakk og fortsatte med hjerter til tieren. Roald Mæsel stakk og spilte mer hjerter, beste motspill (evt. kløver). Nå tok lyngdalingen  tre ganger hjerter og tre ganger kløver. Han smilte bare der han kikka bort på luringen og kunne velge hvilken farge å spille han i inn. Roald holdt Kx i ruter, men da fikk han komme inn i spar og måtte gi bordet de to siste på ED i ruter.

På det andre bordet var Kristiansand mer artistiske og spilte på hjerterkongen dobbel i øst etter omtrent samme meldingsforløp. I stedet for hjerter til tieren, slapp spillefører en liten hjerter rundt og fikk dermed to hjertertapere og ikke tempo til innspillet.

Her var det Calle og Karl Olav  som brillierte


Calle godspilte den femte sparen for et kløveravkast. 13 stikk og +1510.

Kristiansand's syd hoppa til 6hj etter akkurat den samme innledningen. Jeg satt i øst og angrer veldig for at jeg sa bare 4ru. 5ru hadde gjort det verre, men jeg hadde så mye kort at jeg så ikke for meg lilleslem en gang. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.