Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Resultater Nationals Fall

Jeg finner ikke helt ut av hvordan resultater publiseres, så alt hjelp mottas med takk.

Den første turneringa ble ingen stor norsk suksess, men 25.plass av Kristian Ellingsen og Tor Eivind Grude er en bra debut av vårt lovende juniorpar. 31.plass til Espen og Boye. Jeg er blitt lovet oppdateringer av de som er der.

RESULTATER LIFE MASTER PAIRS

På søndag begynner lagturneringa (Board-A-Match) og senere i uka er det Blue Ribbon Pairs.
Link til resultater oppe til høyre. (Takk til Boye)

Kommentarer

Hei Snorre.

Du pleier å være riktig så oppegående, så jeg skjønner ikke helt at du hver gang sliter med å finne resultatene fra de amerikanske mesterskapene. Nå har dessuten ACBL gjort en opprustning av resultatservicen sin der det er mulig å hente ut mye mer informasjon enn tidligere. Her er hva du må gjøre:

Gå inn på www.bin.no og trykk på "Se resultatliste". Da kommer du inn på en side som både har bulletiner, oversikt på seniorturneringen og lenker til resultater. Ved å velge "Results" får du opp en liste med resultater fra de ulike turneringene. Ved å velge "ACBL Live" får du mulighet til å søke på enkeltspillere (pass på å velge Fall Nationals i Providence). Skriver du inn "Ellingsen" for eksempel i søkefeltet, kan du lett finne ut at han og makker Grude scoret 58,22 og 56,17 % i de to finalesesjonene i Nail Life Master Pairs. Du får også tilgang til en detaljert oversikt over alle spillresultatene deres og spillresultater i puljen deres (egentlig all informasjon som kan hentes ut fra Bridgematen).

Hilsen Boye

PS. Erik Bølviken-Jostein Sørvoll og Rune B. Andersen-Peter Marstrander var bare 15 IMP fra å slå ut Meckwell & Co.

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.