Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Noen spill fra Spingold

SESJON 1

Finalen åpnet med tre slemmer på de fire første spillene, to storeslemmer og en lilleslem. Begge lagene startet med sposorparet sitt, så disse kunne bli utslagsgivende. De tre slemmene var alle "lette" å melde, så de gikk ut. 

Så kom dette spillet.Tor Helness kunne ikke se for seg en hånd der Geir Helgemo ikke hadde en sparhonnør, så han gikk i Blackwood over 4hj. Et ess gjorde han ikke noe klokere, så han bare hoppa til 6ru. Spar ess og hjerterkonge ville vært nok til 7ru, mens den hånda Geir hadde kunne endt med beit. Ron Scwartz i nord spilte ut hjerter og da endte det kjapt med tretten stikk. 
På det andre bordet meldte Graves - Schwatz "bedre" og oppdaga at de ikke hadde sparkontroll. De stoppa i 5ru, men tapte ufortjent 12 IMP.


Dette var et "rart" spill. Det står "ALERT" ved Zimmermanns 3kl, men Moulton passet i alle fall. Det ble fem hvite beiter, men 9 IMP inn da Tor og Geir meldte den opplagte utgangen(3NT)  ved det andre bordet.

Kommentarer

3 kløver var pass eller korriger. Han var vel fornøyd om det gikk pass rundt, men om motparten dobler opp så tar han ut enkelt i 3 spar

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.