Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Noen spill fra 1.divisjon

5-trinnet er vanskelig. Det er vel ingen av oss som har angret på aksjoner v har gjort. Tar vi ut er det feil og melder vi er det også galt. Her var det riktig å ta ut med vest sine kort.Konsekvensen er at de gangene øst sitter på beita i 4sp, må han passe fordi makker ofte tar ut. I alle fall de gangene han har llitt fordelilng. På det andre bordet gikk det likedan helt til doblingen. Der passet vest og måtte betale ut 590. Hvem at nord/syd som skal doble 5hj, vet jeg ikke. De har ikke peiling på om ØV sleminviterer eller stamper.

Fin storeslem fra Berg - Austberg

3hj viser minst fem spar og 3sp viser trekort-støtte. Så forteller vest om tre av fem ess, kløverkongen og hjerterkongen. Det  var nok for øst. Kontrakten er ikke nedlegg, men når kløverdamen falt tredje gang, var det tretten lette stikk. Spiller gikk ut i kampen mellom Vest-Agder og Hornslien når Brekka - Høiland også meldte 7spI spillet under hadde Erik Berg uflaks for en gangs skyld.Her var det mange som kom til 6hj med EK i trumf vekk. Med sparkongen ut kan ikke 5hj vinnes heller fordi øst kommer ikke inn i tide til å få kvittet seg med spartaperen etter spar konge i utspill. Litt surt å vinne bare 1 IMP når motparten er i slem på andre bordet.

Her sniffa Thomas Charlsen fint i 4hj. Trykk på spillet og velg spill 17. 

Det meldes hardt!!

4ru viser kortfarge og da skjønner jeg på en måte at nord liker hånda si. 4hj er last train og nå mener jeg det er hardt av syd å gå på enda en gang. Never argue with success.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.