Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

NM 2014, suksess for mange

Tre favoritter på pallen i NM par 2014

 
Sølv til Nils Kvangraven - Terje Lie, vinnerne Håkon Kippe  - Tor Eivind Grude og bronse til Ragnar Davidsen - John Saur

RESULTATER


Det er mange som fortjener skryt etter helgas NM arrangment. Lyngdal BK med Calle Knutsen og Karl Olav Hansen i spissen hadde lagt alt til rette for både stab og spillere-. Gaute Ubostad sitt strandhotell leverer varene på alle mulige måter. Spesielt maten de serverer er av prima klasse, langt over hva i alle fall jeg er vant med fra hoteller.

Helge Mæsel var myndig, rolig og god turneringsleder. Markus Bruno hadde som vanlig full kontroll på regnskapet, selv når det kokte litt på slutten med protester, apeller og feildubletter. Takk til dere alle!!
Calle Knutsen, Markus Bruno, Helge Mæsel, Gaute Ubostad og Tom Danielsen fra NBF.Mari og Isabelle var dyktige kortdelere i alle tre dagene. De var nok sannsynligvis de to som gjorde minst feil i helga. Bortsett fra Markus Bruno da..

Kommentarer

Stygg sak!! Jeg skulle selvsagt skrevet 75 plusspoeng. Da stemmer det at kan svinge 150 poeng. Går i meg selv.

Nok en Snorre vits før siste runde?
Det deles ut 75 poeng som kan svinge 150 poeng!Jeg våger den påstand at da deles det ut 150 poeng. Minner meg om en matteelv som lurte på om de var så mange når læreren påsto at 50% av klassen ville stryke.

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.