Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

LILLEBALUBA norsk mester for MIXLAG

Norsk Bridgeforbund bestemte tidlig at beste norske lag i EM ville få tittelen "NORGESMESTER". Jeg har ikke sett regler, men antar at det må være kun norske spillere på laget og da var det LILLEBALUBA som kom lengst. De kom til kvartfinalen og ble dermed nr.5 i Europamesterskapet. 

Vi gratulerer!!

(Er det andre regler som gjelder, er det fint om noen oppklarer. Jeg forstod at det selv i Tromsø var diskusjoner om hvem som ble Norgesmester (??!). Kanskje en ide at de som bestemte av beste norske lag/par i EM skal bli Norgesmester, samtidig hadde tenkt gjennom scenarier som ville dukke opp? Håper slike ting er klar til neste turnering er ferdig.Dette bildet er fra 2012, men jeg regner med Norgesmestrene har holdt seg godt siden den gang.
Fv: Gerd Marit Harding, Helge Stanghelle, Anne Irene Bogen og Frank Bogen. 
Håkon Bogen spilte også på laget.

Kommentarer

Ok. Jeg bare fikk med meg at sjefsfru Hjellemarken sa hun hadde innkalt til møte. Sitat: "Turneringsutvalget er satt på jobben. Info kommer på bridge.no."

Hun pleier å vite hva hun snakker om, men det var sikkert definisjonen av "norske lag" som var litt uklart.

Hei Snurr. Litt for varmt sør for moralsirkelen?

Vi har tenkt på reglene for å kåre norgemesterne for lenge siden, så dette har vi full kontroll på. Les reglene i denne nyhetssaken: http://bridge.no/Organisasjon/Nyheter/Regler-for-NM-i-Tromsoe

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.