Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Her blir det diskusjon!!

Thomas og Thor Erik dobla hjem 3ru med ti stikk, men det var helt opplagt at motparten hadde en misforståelse som gjorde at de kom dit. Under er spillet.

  Jeg kan ikke systemet til Thor Erik og Thomas så godt, men er ganske sikker på at 2hj enten viser hjerter eller 18-19 NT. 

Syd doblet og mente det helt sikkert som hjerter, mens nord oppfattet det som opplysende uten hjerter, hvis ikke hadde han selvsagt støttet hjerter. Nord hadde seks ruter og meldte den. Under over alle under hadde også makker ruter, så da buklandet de heldig i 3ru. 

Så vet jeg ingenting hva Thomas sine meldinger betyr. 2ru har sikkert mange betydninger, men passen på 2hj doblet og doblingen av 3ru vet jeg ikke hva han mente som. Jeg tipper at sekvensen ikke er avtalt.

Kroatene har opplagt hatt en misforståelse, men det er ikke forbudt å ha flaks. Dette er heller ikke en avtalt posisjon for NS, så da meldte nord ut fra det han mente var logisk. 

Det er strenge straffer for feil forklaring av systemet ditt, men når ting er uklart tror jeg det er vanskelig å komme noen vei. ØV var også opplagt ute på ukjent hav og fant ikke ut av sin svarte tilpass. 

Jeg er stygt redd -570 blir stående for Norge, men det kan hende scoren splittes.

Vi får se hva som skjer.
     
     

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.