Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Flere spill fra Spingold

Monaco ledet 41-7 etter de seksten første spillene og mange trodde vel at dette ville bli spill mot et mål. Så kom Boye og Espen inn. Sammen med det unge israelske stjerneparet Fisher - Schwartz kjørte de over hhv Helgemo - Helness og Fantoni - Nunes. Schwartz vant de seksten spillene med ikke mindre enn 61-15.
SESJON 2

 Det startet litt heldig for Schwartz da de ikke meldte  5kl over Tor og Geir sin utgang. Det var en hjerterstjeling som beita 4sp og 5kl gikk 500 på det andre bordet. 12 IMP. 
Så vurderer Espen bedre enn Tor Helness. Espen skjønner at makker er på jakt etter 1hj, men han melder 2hj i stedet for å doble opp som Tor gjør. Geir spilte ut spardame som vant stikket og skifta til hjerter konge. Den stakk Fisher og spilte mer spar. Nå kunne ikke vest komme inn for å ta vekk bordets trumf, så det endte med syv stikk når mptparten "bare" fikk to i spar, to i hjerter og EK i ruter. 

Espen og Boye melder slik og tar lett mange stikk i 3NT. Nye 12 IMPBoye melder aktuelt og tøft i spill 22. Han vil ikke la motparten spille 5ru og når Fantoni henger en bjelle på 5hj, ender det med +1050. En underlig vurdering av nord. Hadde han passet, er det sjanse for at syd hadde funnet stampen i 6ru og gått sine to beit.Her kommer et enda 14 IMP til Boye og Espen.Boye spiller ut kløver ess og Espen legger svakhet med åtteren. Så ruter ess som Espen legger kongen under. De henter et ruterstikk til og beiter 5sp.Geir Helgemo aner fred og ingen fare når han starter med hjerter knekt. Noen sekunder seinere står det elleve stikk og 850 på Nord-Syd sin side.

Kampen er snudd og Schwatrz leder med 12 IMP etter halvspilt.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.