Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

Er alt klart i Fredrikstad, Inger Hjellemarken?

Hei Inger

Jeg har vært på ferie i et par uker, men nå er jeg tilbake. Det første jeg har tenkt å bruke tid til å skrive om er Festivalen. Derfor håper jeg du tar deg bryet med å svare meg på noe av det som kommer under. Jeg fyrer løs. 

Hvordan går arbeidet med årets Festival? Er dere i rute og faller brikkene på plass? Er det noe uforutsett som du vil dele med oss?

Arbeidet med festivalen er i rute. Per har vært en tur på Letohallen og sjekket utstyr. Jeg har ordnet med stab. Håper og tror at vi har det meste "på stell". Jeg vet ikke om du er enig med meg når jeg sier at målet på om dere lykkes år etter år, er å telle antall påmeldinger.Så enkelt er det selvsagt ikke, men hvordan ser påmeldingen ut nå et par uker før det hele braker løs?

Påmeldingen ser veldig lovende ut, men det er jo kun en indikasjon og hvordan deltakelsen faktisk blir vet man jo ikke før turneringene starter. 

Festivaluka innledes med Begynnerfestival og Juniorfestival. Fortell litt om programmet, hvem som leder og hvordan oppslutninga ser ut.

Begynnerfestivalen er det Marianne Harding som har ansvaret før. Mener å ha fått med meg at det er litt dårligere oppslutninger der i år enn i fjor, hvilket betyr at de kan ta i mot flere deltakere; bare å melde seg på :-) . Juniorleiren har også Marianne en del med å gjøre, sammen med Sven-Olai. Og i år skal Svein-Ingar Sæther sykle fra Melhus til Fr.st. Allan Livgård har sagt at han skal sykle sammen med SIS fra Oslo. Her kan du lese mer om saken http://bridge.no/Organisasjon/Nyheter/Sykkeltur-til-juniorleiren


Det er gjort endringer, tildels store endringer, i programmet. Klarer du å si noe om hvordan det har slått ut i forhold til påmelding?

Noe kan jeg jo si, men det blir som å spå været langt fram i tid. Det blir spennende å se hvor mange som kommer til å delta på de to nye store turneringene, Åpent NM Lag (ÅNML) og Par. 


Damer og Veteran går samtidig med lagturneringa. For meg virker det som en spesielt prioritering, siden begge disse klassene holder deltakelsen oppe, i motsetning til det vi ser i åpne turneringer. Er du redd det vil bli for få med i det åpne lagmesterskapet?

Det er en vanskelig kabal å få til å gå opp festivalprogrammet. Vi har diskutert opp og ned ad støvler og vegger og kom fram til årets program. En ting har vi lært fra tidligere festivalen og det er at NM Damer Par MÅ starte rett etter mixturneringene, hvis ikke drar damene hjem. Og det er det ingen som ønsker ;-) 

Er det andre ting ved årets program du ønsker å trekker fram?

Kommer ikke på noe i farta, og årsaken til det kan være mange dager med ca +30 i Trøndelagen 8-) 


Er det ting du ønsker jeg skal skrive om? 


Jeg gleder med til å komme til Fredrikstad. Det er et h.... slit, men utrolig mye trivsel og en hel dunge med trivelige bridgespillere. I tillegg så har jeg en stab som står på fra tidlig morgen til sene kvelden og alltid har de godt humør. Flott gjeng! Alt som skal skje i Kongstenhallen mener jeg at vi har kontroll på så da er det bare å håpe at Fredrikstad viser seg fram fra sine beste sommerlige side og at man kan nyte finværet på brygga på kveldene. Velkommen til Fredrikstad og Norsk Bridgefestival 2014 :-) Lykke  til med arrangementet. bruk meg i tida framover for å skape blest. Jeg ønsker for alt i verden at dette skal bli nok et flott arrangement. 

Takk. Will do, er det noe så kontakter jeg deg.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.