Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

DELTA OG GJØR SIDENE LEVENDE

Allan oppfordrer fra sin flotte EM-blogg medlemmene i NBF til å komme med kommentarer. Jeg støtter han 100% i det og oppfordrer hver enkelt av dere til å logge på og komme med kommentarer, observasjoner, hilser og hva det skulle være. Har du ikke info til pålogging, hjelper Harald Skjæran deg med det. Send en mail til bridge@bridge.no så får du brukernavn og passord.

Kommentarer

Har med stor interesse følgd EM så langt som råd (BBO er desverre sperra av brannmuren på jobb, og smarttelefon har eg ikkje. Lever enno i den tru at telefon er noko ein brukar til å ringje opp andre med, evt. motta samtalar på)

Gler meg over Allan og Snorre sine bloggar. Takk skal de ha begge to, men som du har arrestert deg sjølv i Snorre: Det er lov å ha meir fokus på det positive :)

Sjølv er eg mektig imponert over den norske innsatsen etter nokre heller "magre år". Er ikkje i tvil om at seniorane sikrar seg både medalje og plass i VM, trass eit kostbart spel mot Polen i dag. Laget i open klasse kan vel heller ikkje mista glien nå?

Damene slit litt meir, 6 gode og 4 dårlege kampar så langt. Men dei har vist at dei kan. Klarer dei same snittet på dei siste kampane som på dei seks gode (13-14 VP), kan dei og bestille bilett til VM.

Stå på - vi følgjer dykk med stor glede og entusiasme og ønskjer alle lukke til i dei vidare kampane.

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.