Resultater etter første dag

Etter første dag i World Bridge Games er det damene som har fått den beste starten av de norske lagene. De avsluttet dagen med et knepent tap mot Sverige og ligger på en foreløpig femteplass. De åtte beste lagene fra pulja går videre til sluttspillet.

Det vises åtte kamper fra hver runde på BBO. Mandag ettermiddag klokka 16:50 vises de norske damenes kamp mot Brasil.

Laget i åpen klasse avsluttet dagen med tap mot Argentina og ligger på niendeplass i sin pulje. De fem beste lagene i pulja er sikret plass i sluttspillet, mens sjetteplassen også har mulighet til å kvalifisere seg. Monaco, med Geir Helgemo og Tor Helness på laget, er for øvrig nummer åtte i samme pulje.

I veteranklassen har Norge fått en tung start og ligger på 19.plass etter fire kamper. I dagens siste kamp ble det tap mot jumboplasserte Spania. Det er imidlertid mange kamper igjen og de 16 beste lagene går videre.

World Bridge Federation (WBF) gir ut daglige bulletiner under mesterskapet med mye godt lesestoff for den bridgeinteresserte.

Vi går mange spennende dager i møte. Mesterskapet er så vidt i gang. Følg med og hei på Norge!

Vi er i gang i Polen!

World Bridge Games er nå i gang i Wroclaw, Polen. Det norske damelaget har fått en kjempestart og leder sin pulje etter to fine seire mot henholdsvis Australia og Mexico!
Running scores damer

Det åpne laget fikk også en fin start med storseier mot USA, som er ventet å kjempe i toppen, i sin første kamp. I kamp to ble det en knepen seier mot Tyrkia, og laget ligger på femteplass så langt.
Running scores åpen klasse

Veteranene fikk en tung start, men leder i skrivende stund mot England i lagets tredje kamp. Vi får håpe klatringa fortsetter! Merk at hele 16 lag går videre fra denne pulja.
Running scores veteran