Torsdag: Fire semifinalesett mot Nederland

Torsdag spilles fire sett av semifinalen mot Nederland.

I første sett klokka 10:00 og andre sett klokka 13:15 kan man følge Norge på BBO. Det er også forhåpninger om å se Norge i dagens to siste sett.

Her er torsdagens program i VM:

10:00 Semifinale, sett 2 av 6   BBO
13:15 Semifinale, sett 3 av 6   BBO
15:50 Semifinale, sett 4 av 6   BBO?
18:25 Semifinale, sett 5 av 6   BBO?

Live resultater

*Siste sette av semifinalen spilles fredag.

Norge videre til semifinale!

Onsdag var spillinga i gang igjen, og Norge tok til slutt en komfortabel seier i kvartfinalen mot USA 2. Dermed er Norge videre til semifinale, Der blir Nederland motstander.

Onsdag: Kvartfinalene skal avgjøres

Onsdag gjenopptas spillinga i VM etter at den måtee utsettes i går på grunn av Corona-smitte.

I dag skal Norge spille de tre siste settene av kvartfinalen mot USA 2, som de leder med 17 IMP etter mandagens spilling.

Om det holder til seier, vil Norge være klare for semifinalene som starter med første sett onsdag kveld.

Her er spilleprogrammet for i dag:

10:00 Kvartfinale, sett 4 
13:15 Kvartfinale, sett 5
15:50 Kvartfinale, sett 6
18:35 Semifinale, sett 1

Når det gjelder oppsett av BBO-kamper vet vi foreløpig at Norge ikke vil vises på BBO i dagens første sett. I andre sett klokka 13:15 vil Norges kamp overføres. Hvilke kamper som overføres i siste sett av kvartfinalene vil avgjøres senere.

Klikk på lenkene over for å se Norges resultater spill for spill i hvert enkelt sett. Bruk resultatlenken under for å se sammenlagtstilling i alle kvartfinalene.

Live resultater

Tirsdag: All spilling utsatt

Tirsdag skulle etter planen de tre siste settene av kvartfinalene i VM spilles. På grunn av en del Corona-tilfeller har World Brdge Federation besluttet at spillinga må utsettes til alle har fått testet seg. Planen er å legge på ett sett hver av de siste dagene. På den måten kan man bli ferdig på lørdag i henhold til spilleplanen, riktignok litt senere enn opprinnelig planlagt. Nå er planen videre at de tre siste settene av kvartfinalene, samt første sett av semifinalene spilles onsdag. Torsdag spilles sett to, tre, fire og fem av semifinalene. Fredag spilles siste sett av semifinalene og de tre første settene av finalen, før mesterskapet avsluttes på lørdag med de tre siste finalesettene.

Vi får håpe at denne planen lar seg gjennomføre, og at Norge kommer seg videre til semifinalene slik at vi får gleden av å følge dem resten av uka.

NBO Trophy, turneringa for de utslåtte lagene hvor Norges lag i dame- og veteranklassen deltar, er avlyst.

Mandagens resultater: Norge i ledelsen

Norge økte med ytterligere 10 IMP i dagens tredje og siste sett av kvartfinalen mot USA 2. Dermed har Norge vunnet alle de tre første settene, og leder med totalt 17 IMP etter halvspilt kvartfinale. For Norge spilte Christian Bakke, Boye Brogeland, Tor Helness og Geir Helgemo i dagens siste sett.

Her er settsifrene i Norges kamp:

1.sett: Norge - USA 2 18 - 15
2.sett: Norge - USA 2 11 - 7
3.sett: Norge - USA 2 37 - 27

Totalscore etter tre av seks sett: Norge - USA 2 66 - 49

Her er resultatene etter halvspilte kvartfinaler i Bermuda Bowl (åpen klasse):

De tre siste settene spilles i morgen, henholdsvis klokka 10:00, 14:00 og 16:45.

I NBO Trophy, turneringa for lagene som er utslått, ligger det norske seniorlaget på 6.plass, mens damelaget ligger på 14.plass blant de 25 lagene etter den første av tre spilledager.

Vi skal se nærmere på et par av spillene fra dagens siste sett i kvartfinalen mellom Norge og USA 2: 

Her meldte Christian og Boye 6 kløver med førstnevnte i nord som spillefører. Øst spilte ut hjerter i et forsøk på å få makker inn for å få ei sparstjeling. Christian vant stikket med dama, og kunne så trekke ut trumfen og kaste en rutertaper på det siste sparstikket. Da ruterdama satt i kutt ble det sågar 13 stikk og scoren 1390.

Ved det andre bordet stampet Tor Helness i øst i 6 hjerter, som selvsagt ble doblet. Med dama tredje imot har øst seks hjerterstikk. Tilsynelatende må det bli seks minortapere i tillegg, men siden nord bare får spilt trumf en gang, må øst få trumfet en rutertaper hos blindemann i vest.

Om syd skal ta vekk bordets siste trumf, går det på bekostning av trumfstikket. Dermed må øst enten få seks trumfstikk på hånda og ei stjeling i bordet, eller eventuelt syv trumfstikk på hånda. Resultatet blir uansett syv stikk og fem beit for scoren 1100 ut. Det tilsvarer 7 IMP i den norske kolonnen når man sammenlikner med 1390 fra det andre bordet.

I settes aller siste spill kom det et spil som potensielt kunne svinge mye. Christian satt i nord med følgende hånd:

Hva ville du spilt ut mot 5 spar etter følgende meldingsforløp?

Vest Nord Øst Syd
1 NT1) pass 4 hj2) pass
4 sp pass pass dbl3)
rdbl 4 gr4) 5 sp pass
pass pass    

1) 15-17 hp, jevn hånd
2) Overføring til 4 spar
3) Opplysende
4) Åpen for å spille flere farger

Christian valgte å spille ut liten hjerter, og da var det ikke lenger mulig å beite kontrakten da hele spillet så slik ut:

Boye vant med esset, og tok aktuelt for kløver ess før ny kløver fulgte. For å holde nede på ti stikk må forsvaret få ruteren i sving før hjerter ess blir spilt. Hvis ikke får spillefører kastet to rutertapere i bordet på hjerter, én på kongen og en på den siste hjerteren som blir stjålet god idet dama kommer på.

Ved det andre bordet hadde Tor og Geir et godt resultat, nærmere bestemt 790 inn i 4 spar doblet. Dermed ble det 4 IMP til Norge. Men det kunne blitt 13 dersom Christian hadde funnet en minorfarge ut mot 5 spar.

På mesterskapssiden finner du resultater, bulletiner med mer.

Norge økte litt i nytt jevnt sett

Norge stilte med Christian Bakke og Boye Brogeland ved det ene bordet og Allan Livgård og Terje Aa ved det andre i sett nummer to av VM-kvartfinalen mot USA. IMP-sifrene ble 11 - 7 i norsk favør, og dermed har Norge økt ledelsen til 29 - 22 når to av seks sett er gjennomført.

Selv om det var lav omsetning betyr det ikke nødevendigvis at alle spillene var så flate. Vi skal se på et par spill i slemsonen som dukket opp i løpet av kampen:

I spill 25 åpnet Boye med Halles 2 kløver med den spillesterke hånda i syd. Vest gikk inn med 3 kløver før Christian meldte 3 hjerter, som viste (minst) 5-kortsfarge og ei positiv hånd. Øst støttet så til 4 køver, og Boye hadde ikke akkurat noen dekkende melding. Han gjorde et praktisk hopp til 6 spar. Christian tenkte seg litt om før han passet ned. Som vi ser står storeslemmen i praksis på finessen i hjerter, som aktuelt går. Vest spilte ut sin single hjerter, og dermed kunne Boye kjapt kreve alle stikkene. Også ved det andre bordet var kontrakten 6 spar, og dermed ble det buttspill.

Også i spill 29 fikk nord-syd utdelt sterke kort. Kan du se for deg hvordan du ville meldt disse kortene med din favorittmakker?

Boye i syd fikk vite at makker ikke hadde hjerterstøtte, men fikk senere høre at makker hadde ess-konge-dame spar, samt hjerter konge. Dermed var det gode muligheter for at hjerteren kunne godspilles for tretten stikk, og Boye meldte storeslem i spar.

Hele spillet:

Også ved det andre bordet ble det meldt 7 spar, og dermed nytt buttspill etter ei spilleføring som bød på få problemer.

Knepen seier til Norge i første sett

Norge vant første sett av VM-kvartfinalen mot USA 2 med IMP-sifrene 18 - 15. For Norge spilte Tor Helness og Geir Helgemo i åpent rom og Christian Bakke og Boye Brogeland i lukket rom. I skrivende stund pågår andre sett, og det kan følges direkte på BBO. Også dagens siste sett kan følges direkte på BBO fra klokka 16:45.

Live resultater

Mandag: Første dag av sluttspillet

Mandag starter sluttspillet i VM. Norge er kvalifisert i åpen klasse, og møter USA 2. Kvartfinalene går over totalt 96 spill fordelt på seks sett. De tre første settene spilles i dag.

Her er dagens program (klikk på settnummeret for å få opp scorekort for det aktuelle settet):

10:00 Kvartfinale, sett 1 av 6 
14:00 Kvartfinale, sett 2 av 6    BBO
16:45 Kvartfinale, sett 3 av 6    BBO

Seks av kampene overføres direkte på BBO. Det blir ikke overføring fra Norges kamp i første sett, men man kan følge Norge - USA 2 i andre sett fra klokka 14 og i tredje sett klokka 16:45.

Live resultater alle kvartfinaler i åpen klasse

Det arrangeres ei lagturnering for de utslåtte lagene som går fra mandag til og med onsdag hvor Norges damelag og veteranlag deltar. 

Live resultater

mesterskapets hjemmeside med blant annet komplette resultater, bulletiner med mer.

Norge videre til kvartfinale i åpen klasse

 Norges lag i åpen klasse sikret plass i sluttspillet i VM ved å slå Søf-Afrika klart i siste runde av grunnspillet som ble spilt søndag ettermiddag. Norge endte til slutt på syvendeplass. Lagene som slår følge med Norge til sluttspillet er henholdsvis Sveits, Nederland, USA 2, Ungarn, England, Italia og USA 1. En av de fire førstnevnte nasjonene blir Norges motstander i kvartfinalen.

I dameklassen ble det en høydramatisk avslutning. Norges lag har stort sett ligget innenfor topp åtte gjennom hele mesterskapet, men poengsankinga siste dag ble akkurat litt for dårlig til å gå videre. Til slutt endte Norge på den sure niendeplassen, 1,2 VP bak Frankrike og 2,16 VP bak Danmark, som kapret de to siste sluttspillsplassene. Dagen åpnet med en helt jevn kamp mot Brasil. Neste motstander var Polen. Norge åpnet svært bra og ledet tidlig med rundt 20 IMP, men endte til slutt med å tape klart.

Før siste runde var avstanden opp til åttendeplassen nesten 12 VP. Dermed var det klart at Norge for det første måtte hente hjem en storseier mot Argentina og i tillegg ha hjelp av Tyrkia, som skulle opp mot Frankrike. Det fantes også en teoretisk mulighet for å ta igjen Danmark, men de lå nesten 18 VP foran med én kamp igjen.

Siste runde åpnet ikke bra sett med norske øyne. Etter fire spill lå Norge under 1 - 19 mot Argentina, mens Frankrike samtidig gikk opp i ledelsen mot Tyrkia. Imidlertid kjempet Norge seg tilbake og hentet til slutt hjem en storseier og kunne innkassere nesten 18 VP til slutt. Også de tyrkiske damene vålnet til liv utover i kampen og snudde til seier, men dessverre for vår del vant de ikke nok til at Norge kunne karre seg forbi Frankrike. Danmark gikk på stortap mot USA 2, men fikk karret til seg et par vinnerpoeng som var nok til å holde både Frankrike og Norge så vidt bak seg.

I veteranklassen var det kun et teoretisk håp for norsk avansement før den siste spilledagen, men med tre klare tap i dag var ikke Norge i nærheten av å avansere, og endte til slutt på en skuffende 19.plass.

Kvartfinalene spilles over seks sett med 16 spill i hvert. De tre første settene spilles mandag, og de tre siste tirsdag.

Norges motstander i kvartfinalen blir USA 2. Om Norge skulle gå seirende ut av kvartfinalen vil de møte vinneren av oppgjøret mellom Ungarn og USA 1.

Her følger Norges resultater i søndagens kamper.

Åpen klasse:

Norge - USA 1 15,56 - 4,44 (IMP-score: 43 - 20)
Norge - Sveits 7,2 - 12,8 (IMP-score: 32 - 42)
Norge - Sør-Afrika 17,31 - 2,69 (IMP-score: 56 - 22)

Dameklassen:

Norge - Brasil 9,39 - 10,61 (IMP-score: 24 - 26)
Norge - Polen 3,91 - 16,09 (IMP-score: 30 - 56)
Norge - Argentina 17,97 - 2,03 (IMP-score: 58 - 19)

Veteranklassen:

Norge - Australia 4,62 - 14,88 (IMP-score: 15 - 37)
Norge - Italia 2,05 - 17,75 (IMP-score: 8 - 46)
Norge - India 3,74 - 16,26 (IMP-score: 28 - 55)

Mix-klassen (Norge ikke kvalifisert):

Vi tar med et spill fra den siste kampen. Ser du noen farbar vei til toppkontrakten 6 ruter?

Norge fikk inn en slemsving på dette spillet i kampen mot Sør-Afrika da Christian Bakke og Boye Brogeland meldte 6 ruter, mens det motstanderne ved det andre bordet havnet i 5 grand etter en meldemisforståelse.

Slik gikk meldingsforløpet, med Christian i nord og Boye i syd:

Nord Syd 
  1 hj
1 sp 3 ru1)
4 ru2) 4 hj3)
4 gr4) 5 ru5)
6 ru  pass

1) 14-16 hp, minst 5-5 i hjerter og ruter
2) Sleminteresse med ruterstøtte
3) Forslag til kontrakt
4) Spørsmål etter nøkkelkort med ruter som trumf
5) Ett eller fire av fem ess

Spilleføringa var en formalitet. Kløver knekt kom ut til esset. Deretter måtte man hive kløvertaperen på spar ess før trumfesset ble presset ut og trumfen trukket ut.

I Norges kamp i dameklassen mot Argentina ble det buttspill etter at det ble meldt 6 ruter ved begge bord. Også i veteranklassen ble det meldt 6 ruter ved begge bord i kampen mellom Norge og India.

Nest siste runde: Tre norske tap

Alle de tre norske lagene tapte sine kamper i nest siste runde. Verst gikk det for vårt damelag som gikk på stortap mot Polen. Etter å ha åpnet kampen bra og ledet 24 - 7 etter fire spill, gikk det etter hvert tyngre, og da siste kort var lagt sto det 30 - 56 på resultattavla. Dermed fikk det norske damelaget med seg knapt 4 VP fra oppgjøret, og har nå falt utenfor topp 8. Nå trenger de en storseier i siste runde mot Argentina, og må i tilegg ha hjelp av Tyrkia som skal møte Frankrike.

I åpen klasse åpnet Norge også bra mot Sveits, og ledet 32 -7 etter de første elleve spillene. Dessverre sanket Sveits til sammen 31 IMP på de siste fem spillene, og dermed tapte Norge kampen med med IMP-sifrene 32 - 42. Likevel får laget med seg drøyt 7 VP fra kampen, og har brukbart grep om en sluttspillsplass. Ned til Israel på niendeplass er avstanden drøyt 7 VP før Norge skal opp mot Sør-Afrika i siste runde.

Det norske veteranlaget tapte relativt klart for Italia, og dermed er de utslått av VM.

Resultatene for de norske lagene i runde 22:

Åpen klasse: Norge - Sveits 7,2 - 12,8 (IMP-score: 32 - 42)
Dameklassen: Norge - Polen 3,91 - 16,09 (IMP-score: 30 - 56)
Veteranklassen: Norge - Italia 3,98 - 15,82 (IMP-score: 10 - 35)

Her følger stillinga før aller siste runde i grunnspillet.

Åpen klasse:

Dameklassen:

* På grunn av en summeringsfeil i regnskapet har Norge fått med seg for lite vinnerpoeng fra kampen mot Brasil, og har i realiteten nesten 3 VP mer. Riktig totaltscore for Norge etter 22 av 23 runder er 240,98 VP.

Veteranklassen:

Vi skal se nærmere på det siste spillet denne runden, som ga stor sving i mange av kampene.

Du sitter i siste hånd i gunstig sone med følgende hånd:

Venstre motstander åpner med multi 2 ruter, som viser svake 2 i hjerter eller spar. Deretter går det to passer. Melder du deg på?

Ved mange av bordene ble det meldt 3 kløver. 

Med det gjaldt å få satt på bremsene i tide da hele spillet så slik ut:

Spillet ga mange IMP for alle de norske lagene da man kom for høyt og ble doblet.

Her er meldingsforløpet fra kampen mellom Norge og Sveits i åpen klasse:

Da røyken hadde lagt seg ble det fire beit og 800 ut. Ved det andre bordet ble det åpnet med svake 2 spar i vest, og deretter gikk det pass rundt. I den kontrakten ble det fire sonebeit, og dermed 15 IMP ut for Norge.

Slik gikk meldingene der det norske damelaget satt nord-syd:

Her ble det tre beit for 500 ut, og med 110 inn for Norge i 2 hjerter ved det andre bordet ble det dermed 9 IMP ut på spillet.

For det norske veteranlaget ble det 12 IMP ut etter at kontrakten var 3 kløver doblet med fire beit ved det ene bordet og 3 kløver udoblet med tre beit ved det andre bordet.

Kanskje var det ikke så enkelt for nord å få satt på bremsene etter at det ble meldt 3 kløver i syd. Syd er i en balanseringsposisjon og melder litt på makkers kort, altså at meldingsforløpet indikerer at makker må ha en del kort. Samtidig kan selvsagt syd ha langt bedre kort enn det som aktuelt var tilfelle.

Noe av det som gjør posisjonen intrikat er at det er veldig uvisst hvilke kort øst kan ha. Men det at øst passer 2 ruter tyder i alle fall på at han/hun har veldig dårlig tilpasning i (minst) en av majorfargene. Det kan videre innebære at øst og vest har hver sin majorfarge, og dermed kan det være at sitsen er svært sur med tanke på å spille majorkontrakt nord-syd. Med andre ord kan vi si at det ligger en advarsel i meldingsforløpet om at sitsen ikke er spesielt hyggelig for nord-syd.

Når det er sagt kan det selvsagt også være slik at øst er temmelig svak når det kommer til poengstyrke. Om så er tilfelle, kan det være forhåpninger om at det står utgang. Det gjorde det så visst ikke denne gang, og det ble kostbart å væfe optimistisk.

Resultatoversikten viser også at kontrakten var 2 spar ved et ikke ubetydelig antall bord, og det tyder på at det er et alternativ å la være å være å slenge seg med i meldingsforløpet med kløverhånda i syd.

Siste runde i grunnspillet starter klokka 16:15. Dessverre er det ingen av de norske lagene som vises på BBO.

Storseier mot USA 1 i åpen klasse!

Norges lag i åpen klasse slo til med storseier mot USA 1 i morgenkampen søndag, og har med det lagt et godt grunnlag for å sikre en av de åtte ettertraktede plassene i sluttspillet som starter i morgen.

I dameklassen ble det dessverre knepent tap for Norge mot svakt plasserte Brasil. Da Frankrike tok en komfortabel seier mot Italia, smatt de forbi Norge på tabellen, og dermed ligger Norge før de to siste rundene på niendeplassen, som altså ikke gir plass i sluttspillet. Vi får håpe på en god avslutning som gjør at laget kan klatre minst en plass før siste kort er lagt i dag.

Oppdatering: Norge har fått nesten 3 VP for lite i kampen, og er dermed egentlig nummer åtte på tabellen.

I veteranklassen trengte Norge en solid seier mot Australia for å beholde et lite håp om avansement, men etter tap i den kampen er det kun syltynn teori som gjør at laget kan gå videre.

Resultatene for de norske lagene i runde 21:

Åpen klasse: Norge - USA 1 15,56 - 4,44 (IMP-score: 43 - 20)
Dameklassen: Norge - Brasil 9,39 - 10,61 (IMP-score: ukjent, men Norge tapte med 2 IMP)
Veteranklassen: Norge - Australia 5,12 - 14,88 (IMP-score: 15 - 37)

Her følger stillinga før de to siste rundene.

Åpen klasse:

Dameklassen:

 

* På grunn av en summeringsfeil i regnskapet har Norge fått med seg for lite vinnerpoeng fra kampen mot Brasil, og har i realiteten nesten 3 VP mer. Riktig totaltscore for Norge etter 21 av 23 runder er 237,07 VP, og dermed holder Norge i realiteten åttendeplassen før de to siste rundene.

Veteranklassen:

Det er all mulig grunn til å følge med videre utover dagen. Neste runde starter klokka 13:30, og da er vi så heldige at vi kan følge Norge i både åpen klasse og dameklassen på BBO. I begge klasser skal Norge få bryne seg på topp motstand, henholdsvis Sveits (førsteplass) og Polen (fjerdeplass).

Norge vises på BBO fra 13:30

Det er nå avklart hvilke kamper som vises på BBO i nest siste runde av grunnspillet i VM.

Det blir anledning til å følge to norske lag. I åpen klasse møter vi lederlaget Sveits, mens vi skal møte Polen i dameklassen. 

Runden er framskyndet til klokka 13:30. 

Vi håper på gode prestasjoner fra de norske spillerne. Hvert IMP kan vise seg å telle når sluttspillsplassene skal deles ut i ettermiddag. Heia Norge!

Søndag: Norge på BBO klokka 10 og 13:30 (oppdatert)

De tre siste kampene i grunnspillet i VM spilles søndag. Klokka 10 kan man følge Norges lag i åpen klasse direkte på BBO.

Det er foreløpig ikke bestemt hvilke kamper som overføres i de to siste rundene. Dette blir satt opp fortløpende etter hvert som man ser hvilke oppgjør som virker mest interessante med tanke på utfallet av grunnspillet.

Oppdatering: De to siste rundene søndag er framskyndet med en halvtime og starter dermed henholdsvis klokka 13:30 og 16:15. Det er nå avklart at Norges kamp mot Sveits i åpen klasse vises direkte på BBO fra klokka 13:30.

Her følger kampprogrammet for de norske lagene søndag 31.mars.

Åpen klasse:
10:00 Norge - USA 1   BBO
13:30 Norge - Sveits   BBO
16:15 Norge - Sør-Afrika

Live resultater

Dameklassen:
10:00 Norge - Brasil
13:30 Norge - Polen
16:15 Norge - Argentina

Live resultater

Veteranklassen:
10:00 Norge - Australia
13:30 Norge - Italia
16:15 Norge - India

Live resultater

Resultater fra sjette dag i VM

Sjette og nest siste dag av grunnspillet i VM ble spilt lørdag. For Norges lag i åpen klasse ble det to seire og to tap, mens damene tok nesten full pott mot Italia, men tapte de tre siste kampene. Veteranlaget har hatt en god dag med to storseire og to helt jevne kamper.

Avstanden ned til niendeplassen, som er første plassering som ikke gir sluttspillsplass, har krympet både i åpen klasse og dameklassen. Vi får håpe lagene hever seg når det hele skal avgjøres i morgen.

Her følger Norges resultater i lørdagens kamper.

Åpen klasse:

Norge - Canada 7,45 - 12.05 (IMP-score: 25 - 34)
Norge - Uruguay 14,39 - 5,61 (IMP-score: 62 - 45)
Norge - Ungarn 5,82 - 14,18 (IMP-score: 25 - 41)
Norge - Hong Kong 14,39 - 5,61 (IMP-score: 35 - 18)

Dameklassen:

Norge - Italia 5,4 - 14,6 (IMP-score: 16 - 34)
Norge - Tyskland 19,25 - 0,75 (IMP-score: 69 - 18)
Norge - Skottland 6,72 - 13,28 (IMP-score: 20 - 32)
Norge - Egypt 8,52 - 11,48 (IMP-score: 24 - 29)

Veteranklassen:

Norge - Egypt 18,77 - 1,23 (IMP-score: 52 - 6)
Norge - Bulgaria 10,91 - 9,09 (IMP-score: 58 - 55)
Norge - Brasil 9,69 - 10,31 (IMP-score: 35 - 36)
Norge - Tyskland 16,42 - 3,58 (IMP-score: 42 - 14)

Norge har altså knapt 20 VP opp til åttendeplassen som gir en plass i sluttspillet, og har dermed knappet inn mer enn 12 VP på åttendeplassen siden i går. De har fortsatt et lite håp om å avansere opp til beste tredel i løpet av de tre siste kampene som spilles i morgen.

Lørdag: Norge på BBO klokka 10

Lørdag spilles det fire runder i VM. Det blir mulig å følge Norges lag i åpen klasse direkte på BBO i dagens første kamp klokka 10.

Her følger de norske lagenes kampprogram lørdag.

Åpen klasse:
10:00 Norge - Canada   BBO
13:15 Norge - Uruguay
15:50 Norge - Ungarn
18:25 Norge - Hong Kong

Live resultater

Dameklassen:
10:00 Norge - Italia
13:15 Norge - Tyskland
15:50 Norge - Skottland
18:25 Norge - Egypt

Live resultater

Veteran:
10:00 Norge - Egypt
13:15 Norge - Bulgaria
15:50 Norge - Brasil
18:25 Norge - Tyskland

Live resultater

Resultater fra femte dag i VM

Fredag ble femte dag av VM spilt. I åpen klasse hadde Norge nøyaktig middels score , mens damelaget kan si seg fornøyd med å ha slått begge de amerikanske lagene og tatt en storseier mot Portugal i løpet av dagen. Veteranene fikk med seg to seire og en uavgjort.

Her følger Norges resultater i fredagens kamper.

Åpen klasse:

Norge - Italia 3,12 - 16,88 (IMP-score: 33 - 64)
Norge - Guadeloupe 18,77 - 1,23 (IMP-score: 47 - 1)
Norge - Nederland 8,52 - 11,48 (IMP-score: 16 - 21)

Dameklassen:

Norge - USA 1 13,52 - 6,48 (IMP-score: 43 - 30)
Norge - Portugal 20 - 0 (IMP-score: 61 - 1)
Norge - USA 2 12,03 - 7,97 (IMP-score: 39 - 32)

Veteranklassen:

Norge - Argentina 15 - 5 (IMP-score: 46 - 26)
Norge - Danmark 5,82 - 14,18 (IMP-score: 28 - 44)
Norge - England 13,28 - 6,72 (IMP-score: 30 - 18)

Norge har 147,38 VP etter 16 av 23 runder, og ligger foreløpig på 18.plass blant de 24 lagene. Avstanden opp til åttendeplassen er drøyt 32 vinnerpoeng, nøayktig det samme som den var etter gårdagens kamper. Vi får håpe poengsankinga blir stor i løpet av lørdagens fire kamper!

Fredag: Norge på BBO klokka 10 og 16:45

Det spilles tre kamper i VM fredag. Klokka 10 kan man følge både Norges lag i både åpen- og dameklassen direkte på BBO mot henholdsvis . Klokka 16:45 vises kampen mellom Norge og i åpen klasse.

Her følger kampprogrammet for de norske lagene torsdag 31.mars.

Åpen klasse:
10:00 Norge - Italia   BBO
14:00 Norge - Guadeloupe
16:45 Norge - Nederland   BBO

Live resultater

Dameklassen:
10:00 Norge - USA 1
14:00 Norge - Portugal
16:45 Norge - USA 2

Live resultater

Veteranklassen:
10:00 Norge - Argentina
14:00 Norge - Danmark
16:45 Norge - England

Live resultater