Resultater fra dag ti i EM

Norge hadde en svært god tirsdag i åpen klasse med nærmere 50 VP på tre kamper, og er dermed for alvor tilbake i medaljekampen. Før de to siste kampene ligger laget på fjerdeplass, kun noen små desimaler bak Italia på tredjeplass. I både dame- og veteranklassen ligger Norge på den viktige åttendeplassen som gir direkte kvalifisering til neste års VM. Det er en viss avstand ned til niendeplassen, og lagene har dermed alt i egne hender med tanke på å sikre VM-deltagelse.

Tirsdagens program i EM

Tirsdag går nest siste dag av årets EM av stabelen på Madeira. Det skal spilles tre kamper i alle de fire klassene. Norge ligger foreløpig an til VM-plass i åpen klasse og i veteranklassen. Norge ligger på fjerdeplass i åpen klasse før de siste fem kampene, og har på papiret et relativt enkelt program igjen (i den grad man kan si at noen kamper er enkle), mens lagene foran skal møte hverandre og i tillegg har igjen andre topplag. Dermed bør det være forhåpninger om at Norge kan klatre opp på pallen med en solid avslutning! 

I veteranklassen har Norge kun igjen lag som ligger innenfor topp åtte, og dermed ligger det an til mange spennende kamper. Vi får håpe våre rutinerte spillere viser seg fra sin beste side i innspurten og sikrer VM-billett, og med full klaff kanskje også medalje.

Damelaget vårt ligger akkurat utenfor topp åtte, men veien opp er kort, så laget har fortsatt gode sjanser til å sikre VM-spill. Norges mixlag har hatt et tungt mesterskap, og har bare æren igjen å spille for.

Det er ikke satt opp noen norske lag på BBO i formiddagskampen. Hvem som vises i de to siste kampene i dag blir bestemt senere. Vi får håpe vi får sjansen til å følge noen av våre lag, og ikke minst at det blir en innbringende dag for de norske lagene.

Her følger programmet for de norske lagene tirsdag 21.juni.

Åpen klasse
11:00 Norge - Tsjekkia
14:45 Norge - Estland
17:30 Norge - Tyskland

Live resultater

Dameklassen
11:00 Norge - Danmark
14:45 Norge - Spania
17:30 Norge - Estland

Live resultater

Veteranklassen
11:00 Norge - Italia
14:45 Norge - Polen
17:30 Norge - Belgia

Live resultater

Mixklassen
11:00 Norge - Italia
14:45 Norge - Irland
17:30 Norge - Belgia

Live resultater